Skip to content

„Büdös kommunistának” nevezte Érd fideszes képviselője az újságírót, aki vagyonnyilatkozatáról kérdezte

„Büdös kommunistának” nevezte Érd fideszes képviselője az újságírót, aki vagyonnyilatkozatáról kérdezte

Új hozzáadása

Remélem nem bántom meg, de privát véleményem szerint ön egy hazug, rosszindulatú, manipulatív, velejéig romlott büdös kommunista, aki a lelkét is eladná, csak, hogy kitűnjön propagandista társai közül gazdái, és a többi hasonszőrű elvtelen senki előtt”

– válaszolta Bács István érdi fideszes önkormányzati képviselő, az Átlátszó újságírójának, aki azt kérdezte, miért nem vallotta be a saját cégének nyújtott 71 millió forintos tagi kölcsönt a vagyonnyilatkozatában.

Az újság cikke szerint Érd egykori alpolgármestere az érdi Fidesz 2019-es önkormányzati választási veresége után alapította meg az Aequivalentia nevű egyszemélyes kft.-jét, ami a bejegyzett főtevékenysége szerint épületépítési projektek szervezésével foglalkozik. Míg a cég 2019-es csonka évéről szóló pénzügyi beszámolója szerint Bács István 38 millió forintos tagi kölcsönt adott a saját cégének, addig 2020-ban az önmagának adott kölcsön már 71,5 millió forintra emelkedett az azévi beszámoló kiegészítő melléklete szerint, így 12 millió forintos nettó árbevétel és 600 ezer forintos adózott eredmény mellett.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



11 Comments

  1. Névtelen
    2021.04.30. 17:36

    Kitört belőle a fideszes kultúra. Van ilyen.
    Az ilyen genetikai hulladékot, egy 45-ős bakanccsal a s.ggébe kellene Föld körüli pályára állítani és ott sokáig gondolkodhatna arról, hogy miket beszélt!

    6
    2
    • Névtelen
      2021.04.30. 20:24

      Aha. 2018
      „Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője a párt tavaszi tisztújító kongresszusának napján arról beszél, leütött egy zsidó nőt egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen.

      A hírcsatorna birtokába került felvételen a párt frakcióvezető-helyettese azzal hencegett, hogy leütött egy nőt, aki „Beszólt, hogy náci bűz van”. A Jobbik politikusa ezután azt mondta, „Én meg leütöttem, hogy büdös zsidó! Pakk!” A felvételen az is hallható, hogy Szávay áldozatát gúnyolva azt mondta, „egy igazi ilyen kampós orrú rohadék volt”. Mikor beszélgetőtársai azt kérdezik, „orrba gyűrte-e” az illetőt, Szávay úgy felel: „Ja. A heftijét elferdítettem egy kicsit.””

      1
      1
      • Névtelen
        2021.05.01. 11:52

        Nem te voltál az a kampós orrú?

      • Névtelen
        2021.05.01. 12:02

        És amit idemásoltál felmenti ezt a fideszes férget?
        Ha nincs semmi mondanivalód ne szennyezd már a médiát!
        Ne másra mutogass!

        • Névtelen
          2021.05.02. 11:59

          Ózdi kulákgyerekként utálom barna-vörös-barna-vörös elvtársaidat cirka 1917-től.

          ha, nincs vörös terror, nincs fehér terror.

        • Névtelen
          2021.05.02. 12:00

          Majd elítéli a bíróság. Azért van.

        • Névtelen
          2021.05.02. 12:01

          és te?
          „Az ilyen genetikai hulladékot, egy 45-ős bakanccsal a s.ggébe kellene Föld körüli pályára állítani és ott sokáig gondolkodhatna arról, hogy miket beszélt!”

  2. Névtelen
    2021.04.30. 18:38

    Egy normális pártból bájer-féléket úgy rúgnának ki, hogy a Horn fokig repülnének, a hasonló kultúrám nevelkedettek önként követnék.
    Van, ahol egyetlen bunkó megnyilvánulás elég, hogy udvariasan de határozottan eltávolítsák az oda nem illőket.

    „Petry Zsolt munkáját mindig is nagyra értékelték a Herthánál töltött évei alatt. Nyitott, toleráns, segítőkész ember. Soha nem viselkedett homofób vagy idegengyűlölő módon”

    – fogalmazott Carsten Schmidt vezérigazgató, aki hozzátette, hogy bár Petry pontosítást kért a Magyar Nemzetnél a nyilatkozata miatt, az így sem összeegyeztethető a Hertha értékeivel.

    2
    2
  3. Névtelen
    2021.04.30. 20:09

    Unalmas!

    „Pest megye 1-ben, az érdi választókerületben a DK Bősz Anett-tel kampányol, aki az érdi polgármester, Csőzik László felesége. Bősz támogatása miatt lépett ki a DK érdi frakciójából és helyi szervezetéből Asztalos Éva, a Gyurcsány-párt érdi önkormányzati képviselője, aki függetlenként fog indulni a 2022-es előválasztáson.

    A legnagyobb meccs az ellenzéki oldalon Bősz Anett és az LMP-s alpolgármester, Tetlák Örs között várható. Tetlák megerősítette az Indexnek, hogy vele is számolni kell, így valószínűleg előválasztást rendezhetnek. Szerinte erre szükség is van, mert egy helyben beágyazott, integratív személyiség tudja csak legyőzni Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjét, Aradszki Andrást 2022-ben.”

    +

  4. Névtelen
    2021.04.30. 20:13

    Unalmas.
    „Érd előző polgármesterének közel egymillió forinttal csappant meg a havi jövedelme. A megyei jogú városok polgármesterei közül októberig egyik leggazdagabbnak számító T. Mészáros András négymillió forinttal hízlalta a bankszámláját, és végkielégítésként, valamint szabadság-megváltásként összesen nettó 6,9 millió forint felvételére vált jogosulttá. Az ellenzéki szövetség frissen megválasztott polgármestere jómódú ügyvéd, aki a sajátjával együtt nyilvánosságra hozta az időközben a Liberális Párt elnökévé választott élettársa, Bősz Anett vagyonnyilatkozatát is.

    Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi ezer forinttal!TÁMOGATOM
    “A kommunisták nem nyugszanak…” – posztolta Facebook oldalán Bács István, Érd korábbi fideszes alpolgármestere a jegyző levele mellett, amelyben arról értesítette a politikust, hogy valaki kikérte a vagyonnyilatkozatát.

    “A proktológusok más végbelében, a komcsik más zsebében turkálnak. Az ember egyikkel sem találkozik szívesen, de amíg dokira szükség van az egészséged megőrzéséhez, addig a komcsik arra kifejezetten károsak“ – válaszolta keresetlen stílusban az egyik kommentelőnek (aki történetesen nem más, mint az őt egyéni körzetben legyőző Balla Imre képviselő).

    Legfrissebb, ősszel leadott vagyonnyilatkozata alapján Bács nem tűnik dúsgazdag embernek. Két közepes méretű lakás tulajdonosa, az egyiknek fele részben. Félmillió forintot tart a párnacihában, és tízmilliót a bankszámláján. A korábbi, 2019 januárjában leadott vagyonnyilatkozatában feltüntetett 1,1 millió forintos adósságát kifizette.”

    1
    1
  5. Névtelen
    2021.05.01. 12:07

    Ezt a baromságot találtad válaszként a kubatov-könyvtárban?
    Hát ecsém, kutakodj még, mert ez nagyon gyenge.
    Te tényleg azt hiszed, hogy ezt a sok sz@rt, amit idemásolsz, el is hiszi valaki?
    Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, de azért próbálkozzál tovább míg nem jönnek az ápolók érted!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük