Ma délelőtt átadásra került az Ellipsum Élményfürdő Miskolctapolcán.
Már az átadó ünnepséget is megkülönböztetett figyelem kísérte, hiszen több száz meghívott vett részt az eseményen.
Nem meglepődve, de tudomásul vettem, hogy azok a MSZP-és politikusok és holdudvaruk idegen tollakkal ékeskedve elegánsan betolták az arcukat a rendezvényre, akiknek semmi közük nem volt ehhez a projekthez.
Azt mindenkinek tudnia kell, hogy az MSZP 2002-től 2010-ig történő regnálása alatt a miskolctapolcai strand be volt zárva és méteres fű borította a területet, semmilyen szándék nem volt az akkori városvezetés részéről, hogy újjávarázsolják a strandfürdőt.
Kriza Ákos polgármester úr viszont elindította a strandfejlesztést, melynek első üteme 2015-re el is készült a Miskolciak örömére.
A kormányzat támogatásának köszönhetően így Közép-Európa egyik legizgalmasabb élményfürdőjét kínálhatjuk a miskolciaknak és az ide érkező vendégeknek.
Megtisztelő volt Varga Judit igazságügyi miniszter asszony részvétele az eseményen, aki egyébként törzsgyökeres miskolci és így lehetőségem volt néhány potentát mellett Hollósy András képviselő úrral, a Fidesz-KDNP frakciószóvivőjével karöltve váltanom néhány hasznos gondolatot a választókerületem jövőjéről.