Skip to content

Migránsok. Gázspray-vel fújták le a magyar katonákat Ásotthalomnál

Egy 15 fős csoport próbált illegálisan Magyarország területére jutni kedd este.

Erőszakkal próbálta átlépni a szerb-magyar határt egy 15 fős migránscsoport kedden este Ásotthalomnál. A csoport 20 óra 40 perckor akart illegálisan átjutni Magyarország területére, amikor a szerb oldalról gázspray-vel lefújták a határt védő egyenruhásokat – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Az erőszakos határátlépési kísérlet következtében négy katona könnyebben megsérült, orvosi ellátásban részesültek. A szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák a jogellenes határátlépési kísérletet megakadályozták.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



10 Comments

  1. Névtelen
    2021.07.28. 11:48

    Megmondta Ágica, ez csak egy hiszti, álprobléma

    https://www.youtube.com/watch?v=taZWxfCIPT8

    https://fb.watch/v/3GTVlcVXo/

    • Névtelen
      2021.07.28. 12:31

      Soros, Gyurcsány.

      4
      1
      • Névtelen
        2021.07.28. 12:57

        Tudjuk! már 3 éve.

        ” Tudtátok, hogy Marshall-terv nincs? Tudtátok, hogy Marshall-terv soha nem is létezett?
        2017-11-14
        Liberális nyafogás
        8 hozzászólás

        Létezett egy amerikai program a második világháború után (Nyugat-) Európa újjáépítésére. Ez egy törvénnyel elfogadott pénzügyi program volt. A program elnevezése: European Recovery Program (ERP, Európai Újjáépítési Program). Ennek keretében az USA jelentős pénzösszegekkel – mai értéken több mint 130 milliárd dollárral – segítette Nyugat-Európa gazdasági talpraállítását (egyben növelte saját befolyását) a II. világháború pusztítása után.

        A programot az akkor az USA külügyminisztereként funkcionáló korábbi tábornok, bizonyos George C. Marshall képviselte. A programot az USA törvényhozása hagyta jóvá, és biztosította ehhez a fedezetet is.

        Tehát a program neve European Recovery Program.
        Van még egy másik, kevésbé ismert és kissé hivatalos hangzású elnevezése is: Foreign Assistance Act of 1948 (a magyar országgyűlés szóhasználatában lefordítva: az 1948. évi törvény a Külföldi Támogatásról).”

  2. Névtelen
    2021.07.28. 12:44

    Azokkal a magyarokkal, akiknek ez megfelel, egy esetleges kormányváltás után sem fogsz tudni mit kezdeni. Ezek az emberek olyan szellemi, érzelmi, közösségi nyomorban élnek, hogy menthetetlenek. Állnak a 21. század hatsávos szupersztrádáján a külső sávban a kis ökrös szekerükkel, és nem értik, mi ez a száguldozás, kik ezek a többiek, az egész helyzet totálisan érthetetlen a számukra. Ők továbbra is a kerítés fölött kurjongatva kommunikálnak, az egy darab boltban vásárolják meg nem azt, amire igényük van, hanem amiből választani lehet a polcon. Ők nem azt a munkát végzik, amit szeretnek, hanem ami van. Nem azzal élnek együtt, akivel boldogok, hanem aki maradt a faluban. Nem azt a tévéműsort nézik, ami a 125 csatornából aznap épp kedvükre van, hanem ami a 4 csatornából fogható felhős időben. Nem azt eszik, amit megkívánnak, hanem ami van a hűtőben, meg a kamrában.

    A mi fogalmaink szerint akarat, képességek, ismeretek, és gondolkodás nélkül élő szegény kis lények, akik technikailag 150, mentálisan 100, érzelmileg 200 évre vannak a mai modern világtól. Nemhogy a jogaikról nincsen fogalmuk, hanem arról sincs, hogy nekik vannak egyáltalán jogaik. Fogalmuk nincs, hogy van választásuk, van döntési helyzetük, egyszerűen – bocsánat – a mezőgazdasági lovak szintjén élnek. Van karám, kapnak enni, néha ostor van, néha répa. Néha süt a nap, néha nagyon zuhog. Az életük semmilyen területén, semmilyen időszakában, semmilyen részén és semmilyen formában nincs semmilyen ráhatásuk.

    Magyarországon közel kétmillióan élnek így. Nekik szól a nemzeti konzultáció, nekik szól a kormányzat minden műsora. Nem tudsz velük mit kezdeni.

    • Névtelen
      2021.07.28. 13:23

      Húúúúúú, ez tömény. SZDSZ-es önteltség.
      Sebaj majd lesújt ránk a Dobrev Klára párt ökle; Jakab Péter

      • Névtelen
        2021.07.28. 14:39

        SZDSZ es önteltség ügyében fordulj kövér lacihoz. AZ ő jelöltjükként indult.

    • Névtelen
      2021.07.28. 13:41

      Értem én. Akkor milyen jó lehet KÁLMÁN OLGA. Volna tipped? 😁😂🤣😂😁😀

      „szegény kis lények, akik technikailag 150, mentálisan 100, érzelmileg 200 évre vannak a mai modern világtól. Nemhogy a jogaikról nincsen fogalmuk, hanem arról sincs, hogy nekik vannak egyáltalán jogaik. Fogalmuk nincs, hogy van választásuk, van döntési helyzetük, egyszerűen – bocsánat – a mezőgazdasági lovak szintjén élnek.”

      ….

      „A poén azonban csak ezután jött, ugyanis arra már valószínűleg a Telex sem számított, hogy a baloldal végül a saját tényfeltárását akadályozza meg, pedig ez is megtörtént: „Az ellenzéki képviselők szerint a kormány szabotázsakcióval igyekszik megtagadni a válaszokat, és jogtechnikai eszközökkel igyekeznek megúszni a felelősségvállalást. Stummer [János (Jobbik), a nemzetbiztonsági bizottság elnöke – a szerk.] szerint ennek része az is, hogy az ügyészség nyomozást indított, amivel ellehetetlenítették, hogy parlamenti vizsgálóbizottság álljon fel. Erre csak akkor lesz lehetőség, ha az ügyészség nyomozása formálisan lezárul” – írta a portál a cikkében.

      Az idézetből az következik, hogy Kálmán Olga egykori műsorvezető, aki jelenleg a gyurcsányista DK jelöltje az előválasztáson, Orbán Viktor beépített ügynöke a pártban.

      Nézzék csak, ez Kálmán július 20-i posztja: „Na, ebből most már tényleg elég! Igaz, hogy újságírókat, ellenzéki politikusokat figyeltek meg, hallgattok le egy izraeli kémszoftverrel? Remélem, majd a bíróságon kiderül! A feljelentést megtettem” – írta Facebook-oldalán.”

  3. Névtelen
    2021.07.28. 13:31

    Ja, ja. és amikor cigány vállalkozó munkatársaként hazatérnek a vasúti szárnyvonal
    villamosításából a 15 milliós városi terepjáróikkal , akkor esténként Tóta W. Árbád bá meséjét hallgatják az EU konform cigánypasztoráció jegyében.

    „Tóta W. Árpád
    2020. április 12. ·
    Kedves Gyerekek! Biztosan kíváncsiak vagytok, mit is ünneplünk ma.
    Nos, sok-sok évvel ezelőtt, az üveghegyen is túl, egyszer ezen a napon Jézus előbújt az odúból. Mindig így tett ilyentájt, amikor meghallotta odakintről a csicsergést meg a kiabálást, hogy Krump-liiit! Aztán ha meglátta az árnyékát, még visszabújt kicsit szundizni Nyuszihoz, esetleg csipegetni ezt-azt.
    Most, már amint kidugta az orrát a barlang száján, ismerős illat ütötte meg. – Méz – gondolta Jézus, – vagy legalábbis valami nagyon mézszagú dolog. Jobb lesz, ha megvizsgálom! – Ám ahogy kifelé nyomakodott, egyre inkább csodálkozott azon, hogy ő csak nyomakodik
    és nyomakodik,
    és nyomakodik,
    de sehogy se jut kijjebb. Akkor megpróbált visszahátrálni, de mindhiába.
    Nyuszi előbb a barlangba lógó lábait vette szemügyre, aztán egy hátsó kijáraton át megkerülte az odút, és elölről is megtekintette.
    – A dolog úgy áll – állapította meg Nyuszi -, hogy be
    vagy szorulva.
    Negyven napon át szorongott Jézus a lyukban. Nyuszi addig is törölközőket és ágyneműket szárított lábain, tanítványai pedig köré sereglettek, és müzlivel meg tojássalátával etették.
    Negyven nap után aztán Nyuszi kiugrabugrált a tanítványokhoz, és azt mondta: Na! Akkor a tanítványok mind összekapaszkodtak, megfogták Jézus két kezét, Nyuszi pedig különféle testápolókkal és folyékony szappanokkal kenegette odabentről, hogy jobban csússzon. Végül nagyot rántottak rajta, és Jézus kicsusszant a barlang szájából hangos pluttyanással, mint mikor a dugó kijön a palackból, így: PÜNK!
    De ez már egy másik ünnep.”

  4. Névtelen
    2021.07.28. 13:34

    Ne, b@ssz mán! Mi az, hogy „egy esetleges kormányváltás”
    Hát a rezsim váltást ki fogja elvégezni? Minden az üveghangú pudergésára marad?

  5. Névtelen
    2021.07.30. 15:08

    Ez egy ócska fideszes propaganda szöveg. Kitalált baromság, hogy fenntartsák az emberekben a migráns „rettegést”. Jót röhögtem az egészen, annyira átlátszó és szánalmas. Csak nem Bakondi eftárs találta ki?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük