Ez egy nettó ostobaság. Disneyland is giccs, mégis milliónyi látogatót vonz. Hogy egyeseknek, különösen gyerekeknek tetszik valami, attól nem lesz “érték”.
A komment “jóindulatú” szerzője meg nézze meg Miskolc belvárosát, szánjon rá 2 percet, hogy a Villanyrendőrtől elsétál a színházig, hátha lehull a hályog a szeméről. Nincs egy szál virág, a fák harmadát kivágták, a másik harmad kiszáradva, ami még ne, az összevissza dülöngél. A sínek közt szemét meg homok, omladozó homlokzatok, stb.
Utána meg ne azzal jöjjön, hogy minden városban akad hasonló, hanem sorolja azokat a városokat, amelyeknek a belvárosa ilyen lepukkant.
Megnézheti a Villanyrendőr buszmegálló soha nem pucolt üveg tetejét, a szemetes Szinvát, az összevissza töredezett díszburkolatot, a padok törött léceit, az igénytelen ivókutat, aztán mély levegő, és tessék EGYETLEN európai várost említeni, amelyiknek ilyen lepusztult a belvárosa.
És nem kell Veres ülepében ücsörögni, ugyanilyen volt fideszes vezetés mellett is. Nekünk csak ilyen rossz helyről importált polgármesterek jutnak köszönhetően a pártoknak. Valamennyinek.