Nemcsak Simonnak, Hegedűs Andreának sem tetszik az ITC bontás

 

 

Azért van szükség az előválasztásra, mert azt szeretnénk, hogy a legalkalmasabb, a legtisztességesebb és a legtöbb támogatást szerzett jelölt győzze le a Fideszt a 2022-es választásokon – jelentették ki Hegedűs Andrea és Szilágyi Szabolcs országgyűlési előválasztási képviselőjelöltek csütörtöki sajtótájékoztatójukon.

A politikusok szerint a változásra szükség van, mert a kormányzat alkalmatlan ezt számtalan dolog bizonyítja szerintük, legutóbb éppen az ITC-székház ügye (ahogyan arról mi is beszámoltunk, Alakszai Zoltán kormánymegbízott éppen szerdán jelentette be, hogy kormányzati támogatással lebontanák az egykor pártházként funkcionáló épületóriást).

– Nem olyan régen, mindössze néhány éve a megyei kormányhivatal korábbi vezetője még arról beszélt, hogy kormányzati negyedet álmodott drága pénzen erre a területre. Ezt látványtervekkel támasztotta alá, és azt mondta, biztos forrás van a megvalósításra. Ehhez képest a jelenlegi vezető már rombolásról beszélt, amihez mi nem tudunk asszisztálni. Helyette lakossági vitát kezdeményezünk: azt szeretnénk, ha a miskolciak döntenek az emblematikus épület sorsáról – jelentette ki Hegedűs Andrea.https://minap.hu/cikk/az-elovalasztas-menetrendjet-ismertettek

Fotó: boon.hu