Hogyan ismerkedett meg Freud Manci és Gellér Izsák? Uri Gellerrel beszélget Vadász Éva

Otthonról hoztad a magyar nyelvet. A szüleid 38-ban a Dohány utcában házasodtak össze, majd alijáztak. Hogyan ismerkedett meg Freud Manci és Gellér Izsák?

Tinédzserek voltak, amikor a Balatonon anyám éppen kajakozott. A kajak felborult, és apám ugrott be a vízbe, hogy kimentse. Később apám nem akart gyereket, anyámnak meg volt nyolc abortusza, de aztán megfogantam én. Ezért is nevelt anyám olyan nagy szeretetben. A szüleim hamar elváltak, de apámmal, akiből elismert katonatiszt lett, mindig jóban maradtam. Anyám nagyon keményen dolgozott a válás során és addig engem, hogy megkíméljenek, elküldtek Hacor kibucba Asdod mellé, ahol egy magyar családnál éltem. Aztán anyám megismerkedett Ladislas Gerővel, aki egyébként szintén magyar volt és elköltöztünk Nicosiába, Ciprusra.

Ott jártatok a cukrászdába, ahol a pincérek nem győzték kicserélni az elgörbült kanalakat, ahogy leültél az asztalhoz?

Minden sztorit tudsz? Így könnyű lesz ez az interjú! De nem, az már Izraelben kezdődött! Nézzétek, itt ezen a képen ötéves vagyok, anyámmal! Amikor a kép készült, már bőven tudtunk arról, hogy fémek meggörbülnek a jelenlétemben.https://izraelinfo.com/2021/08/13/van-elet-a-kanalhajlitason-tul/?fbclid=IwAR2y6HrLpwnooMPSjuaEcd7c4WYuuISiOkWt7_vgkvpSSmBgIA_cLcpi5kY