Skip to content

Megszűnt a szakrendelés Müller Cecília kinevezett egy másik kórházat, kiderült hogy ott is megszűnt

Megszűnt a szakrendelés Müller Cecília kinevezett egy másik kórházat, kiderült hogy ott is megszűnt

Kisvárdán megszűnt több fontos szakrendelés. A városból és egy sor kis határszéli faluból ezentúl Nyíregyházára kell bumlizni az urológiai, érsebészeti, bőrgyógyászati, gyermek-tüdőgyógyászati ellátásért – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos.

Tragikomédia: megszűnt a szakrendelés Müller Cecília kinevezett egy másik kórházat, kiderült hogy ott is megszűnt
Kép:Facebook

Ráadásul, ha nem lenne ez az egész annyira tragikus, ki is nevethetnénk Müller Cecíliát, aki az allergológiai és immunológiai szakrendelésre is Nyíregyházát jelölte ki először.

– írja a bejegyzésében, ahol arra is kitér, hogy Müller csak pár nap múlva vette észre, hogy olyan szakrendelés már Nyíregyházán sincs, így a módosító határozat szerint Debrecenbe lehet utazni órákat, ha valakinek be kell állítani a szteroid adagját.

Azt, hogy Kisvárdán probléma lehet amiatt, hogy Orbán a görögkatolikus egyháznak (egyben a Seszták családnak) adta a kórházat, már a HVG megjósolta korábban.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



17 Comments

  1. Névtelen
    2021.08.14. 21:54

    Nincs ellenségük, hiszen közösen győzték le a Feketevonattal, Vörös Oroszlán feketemágusaival, a sátán népével a történelmi egyházakat, amit négyszer ismételtek Fenyő rock az óra körül kezdettel. Itt van az összes csapás irigység kezdetével, ezek meg nyugodtan egyházakat támogatnak, misszióznak nemi népeiknél, ellenség nélkül, mint állandó világapokalipszis mészárosai Rákóczi terükkel. Én még ennyi ige hirdetőt soha nem láttam, mint ezek a Talmud Bárányával és Krisztusával, amelyek fertelmet hajtottak végre a reformátusokkal, állatisteneikkel, démonjaikkal, tisztátalan lelkeikkel, cigányaikkal.

  2. Névtelen
    2021.08.15. 05:59

    Becstelen gerinctelen vén nyanya, hogy fog elszámolni Isten elött??? még pokolba sem való
    Kunetz szernt Kásler és Ciki Cili tevékenységeinek börtön klel legyen a vége.

    Who igazgatója szerint aki a pandémiát lopásra használja az tömeggylkos.
    Szarrágó és főnöke tehát tömeggyilkos???

    • Névtelen
      2021.08.15. 07:07

      „hogy fog elszámolni Isten elött” Saját lelkiismeretük nincs, mert akkor már régen nem tudnának közreműködni ebben a mérhetetlen embertelenségben, ami az egészségügyben megy. Egyébként pedig elszámolnak ők naponta az ő ……… ük (nevét számra nem veszem) előtt és nagyon is meg van velük elégedve.

    • Névtelen
      2021.08.15. 14:45

      Ja, ja… a Zsombor ????? Stéberkedik még a srác?

  3. Névtelen
    2021.08.15. 06:29

    Debrecenben sem fogják ezt sokáig bírni, hogy a fél országból odajárjanak a betegek . Szörnyű az a szervezetlenség ami a vidéki kórházakban megy. Egyes kórházakban tengő-lengő, interneten lógó, parkban kinn ülő dolgozók, a klinikákra meg özönlenek az emberek. Megmondaná valaki, hogy pl: a szanatóriumokban mit csinálnak a dolgozók, amikor a 7 ágyas kórtermekben fekszik kettő beteg az orvosok pedig hetente rendelnek 1 napon 2-3 órát. A Semmelweisben a mai napig nem lettek visszaindítva részlegek, az ott dolgozók milyen feladatokat látnak el?

  4. Névtelen
    2021.08.15. 08:51

    Támogatom az aláírásgyűjtést a halálbüntetés visszaállítására

    • Névtelen
      2021.08.15. 09:17

      De ott a kitétel: csak teljesen nyilvános (közvetített) bizonyítási eljárás és tárgyalás mellett hozható meg ilyen ítélet!

  5. Névtelen
    2021.08.15. 09:56

    Sebaj, ha az embereknek nem is lesz egészségügyi ellátásuk, de legalább a lovak majd jól érzik magukat!
    Erre szavaztak…

    „Az eredetileg tervezettnél egy kicsit szerényebb körülmények között pihenhetnek a lovak Kisvárdán.

    Még a 2017-es év végi osztogatásban tűnt fel a hír, hogy a kormány 2,2 milliárd forint közpénzt ad a kisvárdai termálvizes lórehabilitációs központ építésére.
    Az eredeti tervhez képest változás, hogy termálvíz nem lesz, csak a közműszolgáltató által biztosított vizet használnák majd.”

    • Névtelen
      2021.08.15. 13:41

      Rohadjanak meg. Ez azért borzasztó és kilátástalan, mert amíg egy ember egészséges vagy nincsenek tünetei, addig nem érzékeli ezt a hatalmas lelketlenséget és addig azért nem fog össze, mert a bőrén nem érzi a miértjét. Ha pedig érintetté válik, akkor pedig már nem bír összefogni. A nemzetet nézve ennek mi lesz a vége, vagy lehet, hogy már jelenidőben vagyunk és kijelentést kellene tenni.

      • Névtelen
        2021.08.15. 14:41

        Na, soroljad a cuclib eü-s hatalmasságait. Mit tettek érted a 7 IMF hitel felvétel és az ország kiárusítás közben?

        „Havas Szófia: Az előző hullámokra is, amennyire lehet fel volt készülve az egészségügy

        A magyar egészségügy már túlélt három covid-hullámot. Ősszel jöhet a negyedik. Mi lesz, ha újra berobban a járvány és lesz-e elég kapacitása a kórházaknak? Többek között erről is beszélt Havas Szófia egészségpolitikus főorvos műsorunkban….”

        • Névtelen
          2021.08.15. 15:27

          „Egészséges embernek nem kell maszk” -Müller Cecília.Járt neki a hatmilliós jutalom.Takarodj nerpatkány.

          • Névtelen
            2021.08.15. 18:24

            Ezt még az I. Müller Cecilía mondta.

            most jön a negyedik hullám, IV. Müller.

            Takarodj az országból libernyák ómigráns

        • Névtelen
          2021.08.15. 15:29

          hogy tegyenek fel egy szíjártó féle pumpára, aztán mondjad még szépen utoljára ‘cuclib’

  6. tóni bátyátok
    2021.08.15. 16:05

    Közérzetjavító intézkedések Az egészségügyben:

    16-36-ig ingyenessé válik a nem fogászati tömés, megegyezés útján díjazás kérhető!
    Konditermet, színes TV-t. újság, előfizetést kapnak a mozgáskorlátozottak a börtönben!
    Ingyenessé válik a májátültetés annak, aki valamely kocsmából harminc éves törzsgárda tagságot igazol!
    Útlevél illetékmentes a másvilágra utazás, sírhely, temetés, egyéb költségek emelkednek!
    VÁM fizetésmentesen hozható be, a tolókocsi, az utcáról a lakásba!
    Magas vérnyomás ellen, ingyen gyűjthet piócát!
    Alacsony vérnyomás ellen, gondoljon Bokros második csomagjára!
    Fogfájásra keressen kocsmát! Ott ingyen kiverik a fogát!
    Ne olvasson kormánysajtót! Nem lesz hályogos szemű!
    1998 humor fesztiválon felvették, adásból kihagyták!

  7. Névtelen
    2021.08.15. 17:30

    „soroljad a cuclib eü-s hatalmasságait” Sajnos nem tudom a 2010 előtti hatalmasságokat felsorolni, mert nem követtem őket. Készültem arra, hogy végre a hazámban megtörténjen az a valami, amit a 80-as évek végétől oly sokan vártunk és amikor eljött az idő nem csak lélekben tettem érte. Most már nem várok és nem bízok. Csupán annyit szeretnék, hogy ne kelljen végignéznem és végigélnem a lerabolt egészségügyünk következményeit. Addig amíg lovak fürdetésére vannak milliárdok, nem tudom megérteni – még COVID alatt sem -, hogy miért kell a betegeknek zarándokolniuk. Ennyit a „cuclibezésről” és most jöhet, hogy megszólalt a kielégítetlen kipcsi. Talán valami voltam, most már egyszerűen csak egy hatalmasat csalódott senki vagyok.

    • Névtelen
      2021.08.15. 18:20

      Gerő elvtárs 1953-ban ideiglenesen bevezette a hálapénzt. Volt rá 70 évetek kivezetni, aztán tapsikoltál a Hospinvestnek. Bújj vissza Horváth Ágica apósának széfjébe.

      Ne nézd végig, menj a sógorokhoz. Onnan hamarabb vonult ki Hruscsov. Alig kell napidíjat fizetni.

      „A pénztárak a biztosításból befolyt pénzekből és a kórházi alapba történő befizetésekből fedezik a velük szerződésben álló orvosokat, valamint a gyógyszertámogatást. A pénztárak veszteségesek.
      A kórházi kezelés – beleértve a szükséges műtéteket – minden biztosítottnak ingyen jár. Az ellátásért azonban napidíjat számolnak fel: ez jelenleg 10,25 euró, amely szociális rászorultság (667 eurónál alacsonyabb havi jövedelem) esetén 8,11 euróra csökken. A nem olcsó, havi mintegy 200 euróba kerülő kiegészítő biztosítással rendelkezők helyett ezt az összeget a magánbiztosító fizeti. Emellett joguk van maximum kétágyas szobára, jobb minőségű étrendre. Választott orvosuk operálhatja őket bármely közkórházban is. A pluszköltség a magánbiztosítót terheli; hálapénz nincs. Ha a kiegészítő magánbiztosítással rendelkező kórházi tartózkodása idején nem veszi igénybe a neki járó kedvezményeket – mert elégedett a kapott háromágyas szobával és nem tart igényt különleges kosztra – napidíjat kap vissza. Az összeg a biztosítástól függően akár napi 60 euró is lehet. A kórház – a magánkórház is – az alapellátást a kötelező biztosítás terhére nyújtja, az egyéb költségeket a magánbiztosítónak számolja el. A gyakorlat az, hogy a kórházak ezeknél a betegeknél igyekeznek minél több és minél költségesebb vizsgálatot elrendelni, hiszen azt a magánbiztosító megtéríti. Ennek megfelelően a tapasztalat szerint még a hangnem is más az ilyen betegekkel – vagyis a jó működés árnyoldala egyfajta kétsebességes rendszer.
      A finanszírozási rendszer csapdája A pénztárak legnagyobb gondja a kórházi és a gyógyszertámogatási költségek növekedése. A 8 millió osztrák 32,8 százaléka legalább évente egyszer „befekszik valamelyik kórházba”, ami évi 20 millió kórházi éjszakát jelent. „

      • Névtelen
        2021.08.15. 21:28

        Ádámnál és Évánál mi is volt, mert onnan indul el minden Tudod, ha akkor a nő nem harap az almába. Egyébként ez a Gerő féle sztori, hogy jön a lólocsoltatási pénzhez. Csupán az a kérdés, hogy azokat a milliárdokat amiket Ő, ott lenn Békésben a lówelnessre költ, nem lehetne átcsoportosítani a kisvárdai rászoruló betegekre. Ezt úgy hívják, hogy előirányzatmódosítás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük