Miskolc. Ezek után úgy lábon lőtte magát  Czifrusz főkertész és a Veres huszárok…
Nem teljesen megalapozott számítások szerint a miskolci városháza, vagy öt milliót költ havonta mindenféle kommunikációs varázslatokra. (Ez főleg munkabérből jön össze.) Ezek után úgy lábon lőtte magát  Czifrusz főkertész és a Veres huszárok, hogy öröm nézni.

 A Torontáli utca és környékén található fasor kivágása nem volt egyszerű mutatvány, de mindenki belátta, hogy elkerülhetetlen. Aztán a kivágott csonkok egész jól regenerálták sivár utcaképet, mivel kihajtottak. Valakinek eszébe jutott, hogy irtsuk ki a rekkenő hőségben némi enyhülést hozó bokrokat. Meg is tették. Ezután a nyomorult, szavazat erodáló akció után Czifrusz Natália a minapban elkezdte magyarázni magyarázhatlant..
A dobogós viszont az,  amikor a miskolci rendészek lebontottak egy kőből készült üléssort a diósgyőri no-go zóna (copyright olvasó) térségében, mert azon ülve piálnak a helyi polgárok. Javaslat : legközelebb ne bontsanak , lőjék agyon a köveket, mert ők a hibásak.
 A fideszesek sem mennek szomszédba ha valami nagy hülyeséget akarnak lenyomni a torkunkon.
Az elsőre jó ötletnek tűnhetet számukra, hogy az uborka szezont feldobják azzal, hogy bontsuk le az ITC. Kiderült, hogy a miskolciak többsége netto hülyeségnek tartja a rombolást. Csöbör Katalin már kihátrált a dologból , de Alakszai Zotyo még tolja a biciklit…