A szavazóik 99%a igénytelen, agyatlan primitív barmok, akiket a fidesz kormány egyetlen hozzáértő szakembere, a Rogán tesztel és mér minden héten, célcsoportonként. És 11 éve olyan üzenetek is elégnek bizonyulnak, hogy Soros, meg Brüsszel, meg fúj LMBTQ. A szavazóik nagy része elhiszi, hogyha veszít jövőre a fidesz, kötelező nemváltó műtétek lesznek óvodásoknak, meg 8 éves kiscsávóknak.

Minek ezeknek színvonalas nacionalizmus? Minek ezeknek színvonalas ország, vagy színvonalas bármi? Olyan, mintha azt írná Tóta, hogy a kampányrendezvényen okádék kolbászkrémes szendvics volt, miközben bezzeg máshol színhúst adnak. Minek adnának színhúst ezeknek a szerencsétlen, igénytelen idiótáknak? Ezeknek elég brüsszelezni, és máris pont annyira gyűlölnek és rettegnek, amennyire szükséges a fidesz számára.

Teljesen értem a Fideszt. Nem is tudna jobbat adni, és nem is kell. Kósa Lajosokból áll a párt ELIT-je is. Az egész rendszerben van kb 3 ember, aki képes gondolkodni, a többi olyan, hogy kifolyik a nyál a szája szélén, ahogy áll egy helyben. Ezektől akarsz te színvonalat? Sem képesség, sem igény nincs rá.