Skip to content

Jakab Péter: Előválasztást Budapestről is lehet nyerni, de választást csak vidékről

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje pénteken Budapest északi agglomerációjában tartott sajtótájékoztatókat, illetve találkozott választókkal is, mindvégig kihangsúlyozva az elszámoltatás fontosságát és saját emberarcú karakterét. Jakab Péter a hvg.hu-nak elmondta: versenytársaira szövetségesként tekint, viszont ha 2022-ben győzni akarnak, a vidéket csak ő tudja megszólítani.

Folytatódik az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek országjárása: bár a hétfői kampánystart óta úgy tűnik, az aláírásgyűjtésekkel nem lesz gond, a vezető politikusok körbeutazzák Magyarországot, hogy a helyi jelöltjeik mellett kiállva szervezzék saját táboraikat. Pénteken Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje az általa a pesti V. választókerületben támogatott párbeszédes Dorosz Dáviddal közösen tartott sajtótájékoztatót Dunakeszin, majd járta be a környék településeit, illetve Budapest kintebb eső városrészeit.

Jakab mindvégig leginkább az elszámoltatásról és saját szavahihetőségéről beszélt. Azt igyekezett erősíteni, hogy Orbán Viktorral szemben ő nem a Várból mondja meg, mik a magyarok problémái, hanem kimegy az utcára és megkérdezi őket. Márpedig szerinte az emberek leggyakoribb kérdése az, hogy lesz-e elszámoltatás, ezt pedig a maga részéről megígérheti, hiszen 2022 után „nem lehet következmények nélküli ország Magyarország”. Visszatérő elem volt, az, hogy a Fidesz szerinte elherdálja a közpénzt és az EU-s támogatásokat, közben naivitásnak nevezte, ha valaki azzal nyugtatja magát, hogy egy korrupt kormány „lopott már eleget”, ezért támogatható. Erre tekintettel kijelentette, hogy kormányváltás esetén az első napon csatlakoztatják Magyarországot az Európai Ügyészséghez, valamint román mintára létrehozzák a korrupcióellenes ügyészséget is.https://hvg.hu/itthon/20210827_Jakab_Peter_interju_Dunakeszi_kampany



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



14 Comments

  1. Névtelen
    2021.08.27. 19:29

    Kész szerencse, hogy ez a Jakab mindenhez ért!

    1
    4
  2. Névtelen
    2021.08.27. 19:49

    Ahh! A vidékmegszólító Petike 😁😂🤣😂😁

    „Kovács Gyula egy fonyódligeti építkezésen került szóváltásba a Jobbik elnökével – írja a Vasárnap. Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, Jakab Péter ordítozva kérte számon egy munkagép vezetőjét, mert az elkezdett feléjük tolatni, miközben egy építési területen vettek fel kampányvideót. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje azért került „idegállapotba”, mert – szerinte – a „melós” el akarta ütni.”

    2
    5
    • Névtelen
      2021.08.28. 06:20

      melós=mészáros csicska

      2
      1
  3. Névtelen
    2021.08.27. 19:50

    „Dorosz Dáviddal”? 😂🤣😁😂🤣 Nagy emberek, ha találkoznak.

    1
    4
  4. Névtelen
    2021.08.27. 20:18

    Beteg.

    („Jakab Péter: „Gyilkossággal vádolom az Orbán-kormányt!”

    A Jobbik elnöke felült az előválasztás hullámaira, és Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben a magyar állami egészségügy helyzetéről beszélget. Fotó: Jakab Péter/Facebook – szmo.hu
    2021. augusztus 27.

    „Aki az egészségügyet szétveri, az az én szememben gyilkos. Gyilkossággal vádolom az Orbán-kormányt!”

    – írta Facebook-videója mellé Jakab Péter.”)

    1
    6
  5. Névtelen
    2021.08.27. 20:24

    Nem kell már vidékre eu-ügyészség ,Petike

    „2019.05.21
    A spekulánsok javára döntött az uniós bíróság Az Agrárminisztérium közleményben reagált a bírósági döntésre. Mint írták, véleményük szerint a brüsszeli bizottság „a külföldi spekulánsok érdekeit védve támadta meg a magyar földtörvényt az Európai Unió bíróságán”. Hozzátették, a 2014 óta életben lévő magyar törvény véget vetett a nemzeti érdekeket feladó balliberális földpolitikának, amellyel zsebszerződéseken keresztül külföldi spekulánsok kezére játszották a magyar földeket. Hangsúlyozták továbbá, hogy a törvény – sok más uniós tagállaméhoz hasonlóan – korlátozza a termőföld tulajdonának megszerzését és használatát külföldiek számára, és több százezer hektár magyar földet mentett meg attól, hogy a külföldiek földvásárlási moratóriuma után spekulánsok kezére kerüljön. Magyarország a területén fekvő mezőgazdasági földterületeken más tagállambeli állampolgárok haszonélvezeti jogának megszüntetésével nem teljesítette a tőke szabad mozgásának elvéből és a tulajdonhoz való jogból eredő kötelezettségeit, így az jogsértő – közölte az Európai Unió luxembourgi központú bírósága kedden”

    2
    2
  6. Névtelen
    2021.08.27. 20:44

    Látod, Petya!

    „Hawaii pici világ a Csendes-óceán kellős közepén. Bár jogilag nem az, az itteniek még az Egyesült Államok szárazföldi részét is külföldnek tartják. Fontos adat, hogy az egész USA-ban itt a legmagasabb a születéskor várható élettartam. Ez itt a béke, a nyugalom, az igazi ALOHA birodalma.

    Már meséltem róla, hogy tavaly októberben vadőrvizsgát tettem, így szombatonként déltől 16 óráig hawaii-i zöld teknősökre vigyázok a „Hét Mérföldes Csodák Partján”. Ilyenkor kapok egy piros szalagot meg egy albumot a teknősök képeivel, és leülök a kempingszékemre. Ha egy teknős kiúszik a partra, akkor körbeszalagozom, hogy hat láb (másfél méter) távolságon belül senki se tudja megközelíteni, vagyis megzavarni a pihenését. Ha egy turista a teknősökről kérdez, akkor elmondom azt, amit a vadőrképzésen tanítottak, illetve mindig fel kell jegyeznem, hogy mikor, hol, melyik teknős úszott ki az óceánból a homokos partra.

    Amit viszont még nem meséltek Nektek: a „munkába” mindig magammal viszem a noteszemet is. Jegyzeteket készítek, sok írásom alapja ott született meg. Az elején még telefont is vittem magammal, de a hírküldő szolgáltatást hamar lemondtam, mert az élettől is elvették a kedvemet azok a hazai hírek, hogy melyik magyar politikus éppen mire szólította fel a másikat vagy éppen mivel vádolta meg…

    Én már látom a különbséget és végtelenül sajnálom, hogy ezt nem mindenki láthatja: a földkerekség legszebb országából jöttem ide, onnan, ahol a világ egyik legtehetségesebb népe lakik. Amely úgy él, hogy a mindennapjait konkrétan megmérgezik. Ma már nem is értem, hogyan voltam képes elviselni azt a rengeteg agressziót, ami nap mint nap otthon ért. Hogy tényleg volt idő, amikor olyan hülye támadások (és válaszok) vették el az időt életemből, hogy én most akkor kormánypárti vagy ellenzéki vagyok-e, szeretem-e a miniszterelnököt vagy éppen a másikat kedvelem…?!……….Még egyszer leírom, nehogy félremagyarázható legyen: Magyarországot szeretem a világon a legjobban. Itt viszont ezerszer több időm jut az értelmes dolgokra, mert nem betegítik meg a mindennapjaimat.

    EZ IS AZ ALOHA, ezt viszem haza Nektek, 100 napra!

    Barátsággal: Tvrtko”

  7. Névtelen
    2021.08.28. 00:33

    Elég már az ámokfutásodból! Térjél már magadhoz! Azt hiszed, hogy olyan hülye a magyar, hogy rád szavaz. Talán akad 1-2 ember, aki bedől az ordibálásodnak! Mindenkit lecsukatok, elszámoltatok, börtönbe a fél országgal! Nyugodj már le!!!

    3
    5
    • Névtelen
      2021.08.28. 06:02

      fosol fideszkurva?

      5
      2
    • Névtelen
      2021.08.28. 06:20

      És te miért aggódsz emiatt?

      1
      1
  8. Névtelen
    2021.08.28. 14:40

    Vidéket hozza magával Péter és sokan a javára visszalépnek legalábbis várhatóan őt támogatva ha minden jól megy és jövő ilyenkor a miniszterelnök neve : Jakab Péter ! ! ! Miskolc is jól járna mert egy miskolci polgár egy aki közülünk való képviselné majd Miskolcot és hazánkat majd mint miniszterelnök. Miskolci miniszterelnöke lehet jövőre hazánknak MAGYARORSZÁGNAK ! ! ! Veled vagyunk Péter !

    3
    1
  9. Névtelen
    2021.08.28. 14:46

    Budapestet továbbra is Karácsony Gergely képviselné a legjobban a választások után is. Tőle jobb jelölt a fővárosban nem lenne. Miskolcnak 2010-ben sajnos nem sikerült megnyernie Európa Kulturális Fővárosa címet. Utána pályázott megint a város aztán visszalépett. Folytonos kudarca volt a városnak Miskolcnak ideje lenne a siker útjára lépnie MISKOLCNAK. Most már ideje lenne valamiben jeleskedni végre valami nagy dobással. Az pedig egyenesen az lenne ha miskolci lenne hazánk miniszterelnöke. Mindent bele Péter ! Miskolc is jól járna. Nagyot léphetne előre a város minden tekintetben.

    3
    1
  10. Névtelen
    2021.08.28. 14:51

    Emlékezzünk csak vissza a rendszerváltás után a ’90-es években Debrecennek volt egy Kósa Lajosa. Aztán kiemelték a fideszesek magasabb pozicióba de Debrecen sokat köszönhet neki. (Kósa sokunknak és nekem sem szívünk csücske egyáltalán NEM) Viszont azért Debrecent megcsinálta. Miskolcnak meg Jakab Péter aki ha miniszterelnök lenne megcsinálná Miskolcot fejlesztené.

    2
    2
  11. névtelen
    2021.08.29. 22:00

    Teljesen értem Tvrtko-t.
    Én ugyan ezt láttam Új Zélandon.
    Magyar ésszel felfoghatatlan, ahogy ők élnek, ők meg pláne el sem tudják képzelni azt az életformát ami nálunk van! Még az ott élő magyarok sem!
    És ezt főleg köszönhetjük Orbán Viktor végtelenül szégyenletes, tolvaj, megoszót politikájának!
    A gondolkodás módját, én csak Hitleréhez tudom hasonlítani!
    Ez az Alaptörvényben biztosított szólás szabadságom része! /A cenzornek írom/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük