Skip to content

Előválasztás: mind az öt miniszterelnök-jelölt indulhat, 189 egyéni jelölt is már biztos

Előválasztás: mind az öt miniszterelnök-jelölt indulhat, 189 egyéni jelölt is már biztos

Márki-Zay Péter ajánlásainak ellenőrzésével is végeztek, így Dobrev Klára, Jakab Péter, Karácsony Gergely és Fekete-Győr András miniszterelnök-jelöltsége mellett az övé is hivatalos – tudtuk meg. Az egyéni jelöltek csaknem 72 százalékát, a 263-ból 189-et szintén jóváhagyták már, és eddig senkit nem utasítottak el az előválasztási szervek.

A vártnál hamarabb, már kedden összeállhat az ellenzéki előválasztás végleges mezőnye, mivel gyorsan halad a leadott támogató aláírások ellenőrzése. Az indulás utolsó feltétele volt a megfelelő számú támogató nyilatkozat, vagyis aláírás megszerzése, ezek ellenőrzése jelenleg is tart, de az előválasztást koordináló Országos Előválasztási Bizottság (OEVB) a hvg.hu értesülései szerint kedd délelőttre mind az öt miniszterelnök-jelölt ajánlásainak, a 263 egyéni képviselőjelöltből pedig 189 aláírásainak szúrópróbaszerű ellenőrzésével végzett, és minden esetben jóváhagyták az indulásukat.https://hvg.hu/itthon/20210907_Elovalasztas_miniszterelnokjelolt_189_egyeni_jelolt



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



9 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.07. 14:42

    Miért akarnak mindenáron történelmi korok apokalipszise alapján hosszabbítani igazság kimondása nélkül? Kiket akarnak képviselni? Én nem kívánok együtt élni a világban csak azokkal, akik nem ártottak senkinek, nem áldozták meg a semmiről sem tudó, nem szerepjátékos embereket azért, hogy a világ-Monarchia a világ összes szereplőjével, meg a nácik a szőke nemi csapásokkal megmaradjanak, a Rákóczi tér teljes egészével együtt, mint állandó mártírok.

    Van elég gond, minden nap okoznak valamit. Népük csúfot járatott velem a patikáiban a bulgárföldieknek, kiliániaknak tor ülésük ideje alatt, nevetve rajtam, akár a Mol benzinkútnál, kitéve a Leltár táblát, a rendőrség, kitéve a Hitel táblát, mai napig nevetnek a cigányaik, hogy meggyalázták az utolsó embereket. Ma is mentem a bulgárföldi patikába fontos gyógyszerért, az eladója a régi Őrház patikának azt mondta, nincsen felírva. Hosszas győzködés után elismerte, hogy valóban felírta a bőrgyógyász, de közölte, hogy nincsen. Kértem helyettesítőt, erre azt felelte, az sincsen. Kértem, hogy rendelje meg, legyen szíves. Azt felelte, hogy nem biztos, hogy megjön, nézzem meg másutt. Mondtam, hogy most nincs bérletem, nem tudom másutt megnézni. Erre azt felelte, hogy sajnálom és lezárta az ügyet. Én is sajnálom, hogy ez a város így meggyalázta és megcsúfolta az embereket nevetve, hahotázva a médiában is éjjel-nappal, meg azokat, amik cinkosok és ebből élnek 85 éves hosszabbításban, értelmiségként. Volt min hahotázni, valóban nevetséges és szánalmas az, aki mindent eltűr, haldoklik és gyalázzák éjjel-nappal a Rákóczi térrel.

  2. Névtelen
    2021.09.07. 15:28

    Moslék koalíció.
    Bohócok.?

    2
    2
  3. Névtelen
    2021.09.07. 16:08

    Közös program nincs, csak tülekedés a nagy húsosfazék körül.
    Egy tanult ember volt köztük, ő már kiesett.
    Akarom-e az Orbán, Pintér féle kommunista csaló milliárdosokat a Gyurcsány, Apró féle kommenista csaló milliárdosodra cserélni?
    Lehet-e jobb?
    Jobban fejlődik-e az ország?l

    2
    1
  4. Névtelen
    2021.09.07. 16:41

    Gyurcsány csapata összeállt. Alkalmatlan az ország vezetésére mindegyik! Isten óvja Magyarországot tőlük!

  5. Névtelen
    2021.09.07. 18:17

    Egy nő sincs köztük?

  6. Névtelen
    2021.09.07. 18:20

    Szerencsétlenek! Képtelenek felfogni?

    Klári néni megmondta nekik, hogy csak ő ért a kormányzáshoz.

    „Ezt a gondolatmenetet folytatva, hozzá ette: „meg kell érteni, hogy ahhoz, hogy 2022 áprilisában az országban béke legyen, ahhoz erő kell.” Ezentúl „érteni kell, hogy működik az államigazgatás”, mert Dobrev szerint 2022-ben egy gyakorlatilag nem működő államigazgatást fogunk örökölni. „Épp ezért több tucat helyen kell a kormányváltás után belenyúlnunk az államigazgatás szervezetébe. Ez az egyetlen módon, hogy tudjunk kormányozni. Ehhez értek, ezzel foglalkoztam egész életében. Erő kell és szakértelem.”

    Ehhez értek, ezzel foglalkoztam egész életében. Erő kell és szakértelem.”
    Ehhez értek, ezzel foglalkoztam egész életében. Erő kell és szakértelem.”
    Ehhez értek, ezzel foglalkoztam egész életében. Erő kell és szakértelem.”

    • Névtelen
      2021.09.08. 12:36

      Belenyúlni csak Klárika tud ???

      „Szegény Laci, ha ezt látná, de közénk lövetne!”

  7. Névtelen
    2021.09.08. 12:32

    Jé, egy atomtudós! ?
    Nem segített be Pálinkás, csalódott fideszesek pártja-ban?
    Semmi kollegalitás?

  8. Névtelen
    2021.09.08. 12:41

    „Aha…
    Szóval a háziasított náci parizeus,
    a nukleáris napelem-szakértő nemtudomka,
    a se autót, se várost vezetni nem tudó picsogi,
    és a nagyapjához hasonlóan szívesen tömegbe lövető
    pudergésa közöt kell választani, hogy a Kígyóbűvölő
    megint elkúrhassa… zajos péter segédkezésével.

    Értem.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük