Skip to content

Oltáselleneseket segített védettségi igazoláshoz egy 71 éves háziorvos Szabolcs megyében

Az orvos hónapokon át rögzítette beoltottként a nála megjelenteket, akik oltást nem akartak, csak kártyát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást egy 71 éves háziorvos ellen, aki a megalapozott gyanú szerint olyan embereket juttatott védettségi igazolványhoz az elmúlt hónapokban, akik nem kaptak koronavírus elleni védőoltást.

police.hu híre szerint a háziorvos előzetes egyeztetés után segített olyan személyeknek védettségi igazolványhoz jutni, akik nem akarták beoltatni magukat a koronavírus ellen. A háziorvos személyesen fogadta a jelentkezőket a rendelőjében, akiket ezután beoltottként rögzítette az egészségügyi adatbázisban. Az érintettek ezáltal jogosulttá váltak a védettségi igazolványra.

A szabolcsi nyomozók a napokban elfogták az orvost a rendelőjében, majd a védettségi igazolással való visszaélés bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták. Azokat, akik oltás nélkül jutottak védettségi igazoláshoz, a rendőrök felbujtóként gyanúsítottként hallgatták ki.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.17. 22:33

    Megint megbukott egy pénzéhes szarházi!
    Helyes!

    1
    1
  2. Névtelen
    2021.09.18. 04:34

    Szabolcsi nyomozók, kemények vagytok, mint a kád széle! Szekunder szégyenérzetem van ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük