Kifogástalanul tisztít a Makita magasnyomású mosó
Processed with VSCO with a5 preset

 

A legmakacsabb szennyeződések sem jelentenek problémát a Makita magasnyomású mosó teljesítményének köszönhetően. Érhető, hogy a legtöbbünknek azonnal a kocsimosás ugrik be, amikor egy ilyen eszköz kerül szóba. Tény, hogy ezen a téren is kifogástalanul teljesít a Makita magasnyomású mosó, de ezen kívül még számos más tisztítási feladatra is alkalmas, a hatás pedig nem marad el.

Mit tisztíthatunk Makita magasnyomású mosóval?

A magasnyomású vízsugárnak köszönhetően, az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is tisztít, ahol a hagyományos módszerek már régen csődöt mondtak. A korlátok hajlataiból, a terasz burkolatáról, a térkövek barázdáiból nyomtalanul eltávolítja a koszt és a lerakódásokat. A barázdákba leülepedett porréteg eltávolítása kézi mosóval szinte lehetetlen, vagy legalábbis rendkívül időigényes művelet. Ennek ellenére a Makita magasnyomású mosó játszi könnyedséggel birkózik meg a feladattal. A kerti bútorok tisztítása szintén sok időt vesz igénybe. Nem egyszer találkozhattunk már olyan darabbal, amely láttán már nem is reménykedtünk abban, hogy az egyszer, valami csoda folytán az eredeti pompájában fog ragyogni. A Makita magasnyomású mosó viszont a kerti bútorok tisztítása során sem vall kudarcot.

Időt takaríthatunk meg, miközben kíméljük a környezetet

Otthon ezáltal tovább fenn tudjuk tartani a jármű tisztaságát legyen szó autóról, motorkerékpárról vagy bicikliről. Időigényes elmenni az autómosóig. Az is elképzelhető, hogy nem ússzuk meg szárazon, amennyiben egy kézi mosóba vittük a kocsit.

A Makita elektromos magasnyomású mosót a legtöbb esetben tisztítószer nélkül is használhatjuk, hiszen a titka a magasnyomású vízsugárban rejlik. Ennek köszönhetően kíméljük a környezetet a különféle tisztítószerek káros hatásaitól.

De miért pont Makita magasnyomású mosó?

Mert megtalálhatod az ipari és az otthoni felhasználásra tervezett modelleket is. A felépítésük minden tekintetben minőségi és ez a különféle tartozékokról is elmondható. Otthoni használat tekintetében, általános tisztítási feladatokhoz megfelelőnek számít egy Makita HW101-es modell, amelynek a ­1300 W-os teljesítménye 100 bar nyomásra képes. Emellett a hatékonyság érdekében képes a vizet 50°C-ig felmelegíteni. Az excentertárcsával vezérelt háromdugattyús szivattyú garantálja a hosszú élettartamot.

Ipari közegben, autószerelő műhelyekben, autómosókban már szükség lehet a HW151 teljesítményére, ami nem kevesebb, mint 2500 W. Ez 150 bar nyomás elérésére is alkalmas. Olyan extrákkal rendelkezik, mint a praktikus kiegészítőtartó, a gumírozott kerekek, a Total-Stop-System és nem utolsó sorban a víznyomás szabályozó gomb.