Skip to content

A DK azt ígérte, bepereli a lapot, a Heti Válasz közleménye szerint ez várják is…

A DK azt ígérte, bepereli a lapot, a Heti Válasz közleménye szerint ez várják is…

Lejáratásról beszél a DK-s jelölt, akinek a Válasz Online szerint offshore-kapcsolata van

A magyar nyilvántartás szerint Ráczné Földi Juditnak már nincs köze offshore vállalkozáshoz, a hivatalos szlovák nyilvántartás szerint azonban van. A DK azt ígérte, bepereli a lapot, a Heti Válasz közleménye szerint ez várják is.

Offshore vállalkozáshoz lehet köze a Demokratikus Koalíció egyik jelöltjének – adta hírül csütörtökön a Válasz Online. A lap szerint Fejér megye 1. választókerületében induló Ráczné Földi Judit július 26-án előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozatot (pdf) írt alá, amely szerint nincs offshore cég az ő vagy a családja tulajdonában. De ugyanezen a napon szállt ki az általa vezetett (pdf) Alba Autómosó Kft.-ből egy olyan, Delaware állambeli offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozás, a Minos King Global Business LLC., amelynek ő az aláírási joggal rendelkező képviselője.https://hvg.hu/kkv/20210924_offshore_vallalkozas_raczne_foldi_judit_demokratikus_koalicio_valasz_online



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.24. 15:38

    várt bárki mást a dobrev klántól?

    1
    1
  2. repülő
    2021.09.25. 23:20

    Tények ellen nincsenek érvek! /Akinói Szent Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük