Tálib harcos ült be a Kabul Egyetem kancellári székébe

Kínában már a közlekedési lámpákhoz sincs mindenhol elég áram, a gazdaság lassulását várja a piac. Az Evergrande lehetséges bedőlése csak fokozza a problémákat, miközben a környezetvédelmi szabályok, valamint a dráguló szén és földgáz már nemcsak a gyárak, de a lakosság energia-ellátásában is kimaradásokhoz vezet.

Biden kamerák kereszttüzében vette fel a harmadik, Pfizer oltását a Fehér Házban. Az Egyesült Államokban azok jogosultak a harmadik, emlékeztető oltás felvételére, akik legalább hat hónapja kapták meg a második adag Pfizer/BioNTech-vakcinájukat.

Döntött a Kúria: jogszerűen zárta ki a Médiatanács a Klubrádiót a frekvenciapályázatból.

hirdetés

3 perces

Dubajból ajánlottak 1,5 milliárd eurós mentőövet az FC Barcelonának. Katalán források szerint egy dubaji cég 1,5 milliárd euróért átvállalná a komoly adóssággal küzdő FB Barcelona tartozását és 2 évig törlesztési moratóriumot is adna a klubnak.Ezek a cégek pályáznak a 35 éves autópálya-koncesszióra. De hol vannak a kínaiak? A Forbes.hu exkluzív információi szerint két konzorcium és egy Kft. pályázik a 35 éves autópályakoncesszióra. Osztrákok és Mészáros Lőrinc a kalapban.

A Facebook kutatása szerint az Instagram káros a tinikre – a cég terel, mégis leállt az Instagram Kids fejlesztésével. A cég előbb meghallgatná a szülőket, szakértőket, döntéshozókat és szabályozókat, de nem puszta jó szándékból tesznek így.

Tálib harcos ült be a Kabul Egyetem kancellári székébe, máris az összeomlás szélén az afgán tudományos élet. Legalább hetven egyetemi tanár és előadó mondott le a Kabul Egyetemen, miután kinevezték a 2008-ban újságíró-alapképzést végzett Mohammad Gajratot. Egyik első intézkedésével kitiltotta a női hallgatókat, akik a húszezres diákság csaknem felét adták.

Egy szigeten az elmúlt évszázadokban nem az alapján ítélték meg a férfiakat, milyen jól tudnak halászni vagy vadászni, hanem hogy milyen ügyesen kötnek.

Fotó:  Archív. Nem mindegy a kancellár személye