Skip to content

Vadászok termesztették a kannabiszt Devecsernél

Vadászok termesztették a kannabiszt Devecsernél

 

298 tőből állt az ültetvényük a gyanú szerint.

A rendőrség szerint két vadász a fák rejtekében kannabiszt termesztett Devecsernél – írja a Blikk.hu. Augusztusban rendeltek el nyomozást, miután a Veszprém megyei település közelében 298 tőből álló ültetvényre bukkantak. Egy 24 és egy 52 éves férfit fogtak el, akikről úgy tujda a Blikk, hogy mindketten vadászok.

A lap telefonon érte utol az érintett vadásztársaság elnökét. Szabó György megerősítette, hogy az ő területükön történt az incidens. Elmondása szerint csak az idősebb férfi volt tagja a társaságnak, de a fiatalabb is hivatásos vadászként tevékenykedett. Az ő feladata vadőrként a vadak etetése és a terület gondozása volt.

A lap a közeli Tüskevár polgármesterét, Molnár Leventét is megkereste, aki a vadásztársaság titkára. Az 52 éves férfi vadászmester volt, a vadászattal kapcsolatos összes feladatért ő felelt – magyarázta Molnár a Blikknek. Mint mondta, még mindig azon gondolkoznak, hogy miért nem tűnt fel senkinek a marihuána-termesztés. A munkáját minden esetre tökéletesen végezte a férfi a vadásztársaságnál.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.01. 08:05

    Nem értem miért baj ez. Sokat dolgoztak a Világkiállításon, kell néha egy kis kikapcsolódás.

  2. Névtelen
    2021.10.01. 09:21

    ÜGYES . . .

  3. Névtelen
    2021.10.01. 14:11

    és?

  4. Névtelen
    2021.10.03. 06:29

    Legalább addig se egymásra meg ártatlan emberekre és állatokra lövöldöztek a pszichopata vadászbarmok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük