Egy Fidesz-aktivista az év barkácsmegoldását alkalmazta egy Stop Gyurcsány-os standnál

A Fidesz „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” kampányának van egy olyan vetülete, ami biztosan foglalkoztatja az embereket. Erről a dologról néhányan biztos beszélgettek már az ismerőseikkel, de ha esetleg valaki eddig csak magában rugózott volna rajta, akkor tessék, most kvázi hangosan is felteszem az égető kérdést:

Miért nem Stop, Gyurcsány! Stop, Dobrev! a kampány neve? Miért nem Dobrev Klára neve van a molinókon, Gyurcsányé mellett?

Hát ha egyszer Dobrev és Gyurcsány házastársak, ráadásul egy pártban politizálnak, akkor miért nem a DK miniszterelnök-jelöltjének neve van ott a volt miniszterelnök neve mellett? Ráadásul az utóbbi napokban az is világossá vált, hogy Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter azért kötött szövetséget, mert azt biztosan nem akarják, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára legyen a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, tehát erősen kétséges, hogy Karácsonyt olyan nagyon erős politikai kapcsolat fűzné Gyurcsányhoz, mint amit a Fidesz bele szeretne magyarázni a helyzetbe.

Na, de a lényeg, hogy most bebizonyosodott, hogy a Fidesz aktivistái közül is van, akit foglalkoztat ez a kérdés. Méghozzá olyannyira, hogy az illető egyszerűen nem tudta tétlenül szemlélni a hozzá tartozó stand molinóján lévő feliratot, és kreatívan kiegészítette a szöveget.

telex.hu