Skip to content

Megvan a Playboy első nyíltan meleg, férfi címlapsztárja

 

Címlapon viselhette egy nyíltan meleg férfi, Bretman Rock a Playboy magazin ikonikus nyuszijelmezét, az áttetsző fehérneműt, a magassarkút és a füleket – írja az NBC News.

Rock a YouTube-on közzétett sminkvideóival lett ismert, majd saját realityműsora lett az MTV-n. Az elmúlt években az Instagramon több mint 17 millió követőt gyűjtött, és az LMBTQ-közösség egyik fontos ikonjává vált.

„Az, hogy egy férfi van a borítón, óriási dolog az LMBTQ-közösség és a színesbőrű emberek számára, és ez az egész annyira szürreális” – mondta Fülöp-szigeteki származású, Honoluluban élő Rock. „Ez olyan most tényleg, k*rvára megtörténik? érzés. És olyan csinos vagyok” – idézte Rock gondolatait a Playboy egy Twitter-bejegyzésben.

Rock a harmadik férfi, aki önállóan szerepel a nyuszis magazin címlapján, korábban csak Hugh Hefner, a magazin alapítója, valamint a zenész Bad Bunny jelent meg a magazin online kiadványának borítóján 2020-ban. Tavaly Victoria Volkova volt az első transznemű nő, aki szerepelhetett a Playboy Mexico címlapján.https://hvg.hu/kultura/20211005_Playboy_cimlapsztar_Bretman_Rock



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.06. 09:48

    Gratulálok!???

  2. Névtelen
    2021.10.06. 10:57

    Nem Playboy!
    Playgay!
    Hugh Hefner meg forog a sírjában.

  3. Névtelen
    2021.10.06. 13:58

    Azonnal le kell cserélni az ERSTE „Hello , George vagyok” arcot erre a „playgay” címlapképre.
    Közelíteni kell a kultúrákat. Ne érjen minket készületlen , ha ideérnek az afgán urak ?????

    „Egy-egy afganisztáni férfitársaság görbe estéjének csúcspontja női ruhába öltöztetett tizenéves fiúk tánca, amit bacsa bázinak neveznek. A bacsa bázi a hatóságok szerint egy évek óta kihalt hagyomány, de valójában Afganisztán-szerte egyre terjed – írja a BBC. A fillérekért felfogadott szegény sorsú, lányos külsejű fiúk a tánc után gyakran válnak nemi erőszak áldozatává.

    Ősi hagyománynak számít Afganisztánban és térségében a bacsa bázi. A kifejezést körülbelül úgy lehetne lefordítani, hogy ‘játék fiúkkal’, lényege, hogy női ruhába öltöztetett tizenéves fiúk táncolnak idősebb férfiak mulattatására. A gyakran az utcáról felszedett lányos kinézetű, jellemzően szegény sorsú fiataloknak pénzt és ételt ajánlanak ezért – írja a BBC.”

  4. Névtelen
    2021.10.06. 16:14

    Csak nem a Ferrari Violetta, a 2×2 néha 5 filmből? Imádtam.

  5. Névtelen
    2021.10.06. 18:54

    Gusztustalan.

    • Névtelen
      2021.10.06. 20:19

      Pssz! Nem kap az ország 44 000 milliárd Ft GDP mellé évi 1200 milliárd EU-s pénzesőt.

  6. Névtelen
    2021.10.06. 20:48

    És nem fideszest raktak a címlapra? Kakastaréj tiltakozott már? Vagy nem ér rá, mert épp Kamcsatka felett repked?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük