Skip to content

Megírta az igazat. Kitiltották a Blikk újságíróit az Újpest stadionjából

 

Határozatlan időre kitiltotta a Blikk munkatársait az Újpest FC tulajdonosa a csapat stadionjából – számolt be róla a bulvárlap. A döntésre azt követően került sor, hogy egy cikkükben kritizálták az NB I-ben utolsó helyen álló fociklub vezetőit.

A tulajdonos, Roderick Duchatelet-nek az FTC elleni 3-1-es vereség utáni cikkel támadt kifogása. Ebben arról írt a Blikk, hogy a lila-fehérek úgy kaptak ki, hogy Abdoulaye Diaby a 14. percben kiállíttatta magát. Azt is szóba hozták, hogy a játékos össz­mérlege az eddigi 3 meccsén 118 perc a pályán, 2 piros és 1 sárga lap. Ezután felvetették, ő-e a nagy múltú klub történetének legrosszabb légiósa, és szükség van-e ilyen külföl­diekre.

Azt tapasztaltuk, nincs szüksége a Blikk újságíróinak személyes kapcsolatra, interjúra a játékosokkal vagy a klubbal, ezért az Újpest FC a mai naptól bizonytalan ideig a Blikk munkatársai részére nem ad interjút, a hazai mérkőzéseken pedig nem engedélyezi az újságírók és fotósok jelenlétét”

– válaszolta az Újpest.

Blikk azt is írja, hogy Duchatelet-ék tárgybeli tévedést próbáltak találni az írásban, illetve szerintük hiba volt azt írni a gyenge légiósok felsorolásánál, hogy a kongói Rossy Lubaki két éve a klub kötelekébe tartozik. Pedig a lap szerint az ő neve a mai napig szerepel az egyesület honlapján az NB III-as csapat tagjaként.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2021.10.08. 08:26

    Tehát bárki is lesz a miniszterelnök, Miskolc gyakorlatilag „ellenzékben” lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük