Skip to content

Jakab CSOKoltatja Varga Juditot „Ha fideszes lennék, valószínűleg loptam volna egy rakat pénzt”

Jakab CSOKoltatja Varga Juditot „Ha fideszes lennék, valószínűleg loptam volna egy rakat pénzt”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a mandiner cikkezett arról, hogy Jakab Péter felvette a CSOK-ot.

Jakab nekiment a "fideszes ficsúroknak": "Ha fideszes lennék, valószínűleg loptam volna egy rakat pénzt"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A lap szerint Jakab Péter és felesége 2017-ben a miskolci házukra igénybe vették a családi otthonteremtési kedvezményt, illetve jó eséllyel az ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelt is.

Több Fidesz-közeli lap is cikkezett a fentiekről,  Jakab Péter pedig közösségi oldalán reagált a „fideszes ficsúroknak”.

fideszes ficsúrok napok óta azon élvezkednek, hogy felvettem a csokon keresztül egymillió forintot használt lakás vásárlására még 2017-ben.

– kezdte bejegyzését.

Bejegyzésében azt írta, ha fideszes lenne, valószínűleg lopott volna egy csomó pénz, építtetett volna belőle egy villát, és még esetleg egy balatoni nyaralóra

akarom mondani „családi házat” is igényeltem volna egy 10 milliós csókot. Jaj, bocsánat, ez utóbbit a fideszes Varga Judit igazságügyi miniszter csinálta meg.

Az igénylést azzal magyarázta, hogy ő viszont nem lop, ezért 2017-ben valóban igényelnie kellett az egymilliót, hogy legyen elég önrészük egy nagyobb lakásba költözni.

Kiemelte:

Az én akkori, miskolci önkormányzati képviselői tiszteletdíjam, meg a feleségem tanári fizetése ugyanis erre nem volt elegendő, a korábbi 55 négyzetméteres lakásunkban meg már 3 gyerekkel nem fértünk el. Így költözni kellett. Ez van.

Hozzátette:

De hogy kiegészítsem a lakásom után kutakodó fideszes oknyomozók infóit, korábban, még 2008-ban, amikor még én is tanárként dolgoztam, az akkori szocpolt is felvettem, két gyermek után.

Szerinte tanárként így tudtak apránként előre lépni.

És még most sincs kacsalábon forgó palotám, helyette van még pár millió forintnyi lakáshitelem. Mint ahogy a magyarok javának. Ilyen az, ha valaki nem lop.

Forrás: Facebook



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



25 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.23. 11:18

    Egyre lejjebb süllyed ez a jákob.

    8
    6
  2. Névtelen
    2021.10.23. 14:26

    parizer van?

    6
    2
    • Névtelen
      2021.10.24. 13:24

      Havi 2 millából csak párizsira futja. :)))
      Csórikám a 3 év alatt kapott 36 millióból nem tudott összekuporgatni egy sorházra valót, kellett hozzá a fidesz csokja. Érdekes, hogy ezek a politikusok milyen szarul gazdálkodnak abból a kisebb vagyonból, amit havonta kapnak…

      4
      2
  3. Névtelen
    2021.10.23. 20:13

    Jó vastag a bőr az arcán.

    6
    5
    • Névtelen
      2021.10.23. 20:57

      Ne handabandázó itt!!!! Mennyi is a havi jövedelmed parizeres?

      5
      4
      • Névtelen
        2021.10.24. 08:40

        Forintra annyi amit a fidesz kétharmaddal megszavazott neki.

        • Névtelen
          2021.10.24. 09:20

          Szóval nekem adófizetőnek a havi 6 millióért ezt tudja nyújtani?
          Tudom, hogy drága dolog a demokrácia, de ennyi pénzért elolvashatná a 3 oldalas „rabszolgatörvény”-t. hallálra aggódom magam itt a túlóráimért.

          • Névtelen
            2021.10.25. 08:15

            Reklamálj kövér lacinál ha sokallod a 6-ot, már tízmilliót visszalopott a fideszes komcsi bajszospatkányod, majd intézi a többit is. Rabszolgatörvény ügyben meg gazdáiddal egyeztess, hogy miért nyalják fényesre a német multik seggét.

          • Névtelen
            2021.10.25. 15:53

            ja, mert jakabpetike iránytű intézete lesz a munkaadód, magasnál magasabb büfészakos hozzáadott értékkel.

  4. Névtelen
    2021.10.23. 22:00

    Húzzál már el innen jákob, te borsodiak szégyene.

    7
    6
  5. Névtelen
    2021.10.24. 08:39

    „Az én akkori, miskolci önkormányzati képviselői tiszteletdíjam, meg a feleségem tanári fizetése ugyanis erre nem volt elegendő,”

    Kifelejtetetted a Szegedi Csanádtól kapott havi rendszeres kétes származású uniós baksist.
    De ki emlékszik már arra, hogy mi is vót az előző életében, amikor még nem kellett nemzetet árulni egy gyékényen a Klárival…

    5
    3
    • Névtelen
      2021.10.24. 20:18

      Milyen tisztelet díjad? Kivonultak a közgyűlésről, ha sajátos stílusodban megszólaltál.

  6. Névtelen
    2021.10.24. 09:10

    „A baloldali nem az, aki sajnálja az éhezőt, és kenyeret ad neki, majd szól a gyárosnak, hogy emelje a szegény éhező fizetését. Nem. A baloldali úgy tesz, mintha az előbbit csinálná, de az éhezőt felhasználva igyekszik tönkretenni a fölötte állót, s elfoglalni a helyét. Az emberi nyomorúság a baloldalinál mindig ugródeszka, hivatkozási alap, hatásvadász szlogen. Mert a baloldali legfőbb jellemvonása az irigység, s mivel tehetségtelen – aki hozzáértő és becsületes, az nem baloldali – gyűlöli azt, aki valamit elért.

    A baloldaliság lelki betegség. Magától baloldali ember nincs, hacsak nem uszítják és manipulálják. Alapból az ember úgy indul az életnek, hogy szeret enni, az ellenkező neműeket nézi, a szüleit szereti, nem a vadidegen szüleit, el akar érni valamit az életben, és a példaképei hősök. (Ezért imádta régen minden fiú Mayt, Vernét meg Jókait.) Ennek ellenkezője csak propagandával és agymosással (média) alakítható ki. Ebben az álvalóságban, ahol az idegent ugyanúgy kell szeretnem, mint a saját véreimet, és ahol a deviancia érték, ebben nem lehet tartósan létezni és boldogulni. Ilyen világ nem is alakul ki magától, csakis háttérerők támogatásával és segítségével tartható fenn. (Nem véletlen, hogy a baloldal bázisa eleinte egy szűk élősködő és deviáns réteg volt, de hát ezeket normális helyeken kiközösítik). És mihelyt beüt az összeomlás, a krach, pillanatok alatt visszaáll az, hogy a férfi az férfi, a haza az haza, van vezető réteg, és termelni kell. Mert ha nem áll vissza, elpusztul a közösség. (Mint ahogy pusztulás vár a fejlett, haladó szellemű és elképesztően demokratikus nyugati társadalmakra.)

    Baloldali az alkoholista, aki nem köszön vissza a nyugdíjas pedagógusnak. A suttyó, aki firkál a liftben, s ha rászólnak, köp. A segélyért sorban álló, aki életében nem dolgozott, de követeli a lapos tévét. Az „akasszuk fel az uraságot” mondatot kiabáló Lenin-fiú. A „Vegyük el, mert neki több van”, a „Dögöljön meg, mert műveltebb”. A „Verjük meg, mert magasabb, szebb, iskolázottabb és tehetségesebb”. Ez a baloldal.”

    2
    1
  7. Névtelen
    2021.10.24. 10:50

    értem Petike!

    „Azért vette fel, mert a helyzet nagyon erősen indokolta”

    TEHÁT:

    Azért rúgtak 3,14csán az előválasz során, mert a helyzet nagyon erősen indokolta”

    22-után két monológ párt lesz a parlamentben. Az egyik a Timcsike pártja lesz a másik a Tiéd.
    Nyugi, a Szilágyi Szabolcs majd ad valami mellékest. Anno, a Török Zsolt elődöd is kapott. Nyakó elvtárs bakjára is számíthatsz. Hozzátok létre a kikopott szóvivők baráti körét.

    3
    1
  8. névtelen
    2021.10.24. 13:54

    Kicsi kettős mérce, ami a fideszre és a támogatóira jellemző!
    Miért a Jakab képviselői fizetésén, és az 1 millió csok lakás támogatáson élvezkedtek, miért nem mondjuk Varga Judit havi keresetén , ami a mi pénzünkből van, és nem az általa elég vitatható módon felvett csok támogatásan?
    Meg azokon a fieszeseken, akik kő gazdagok lettek az elmúlt években!
    Mert hiányzik belőletek az alapvető emberi tisztesség is!

    • Névtelen
      2021.10.24. 19:11

      Azért élvezkedünk rajta, hogy te is észrevedd, a te Petikéd se különb a többi politikusnál,.Ő is vizet prédikál és bort iszik. Parizerrel pózol a facebookon, közben meg havi 2 millióból „tengeti” az életét, épp úgy, mint a többi melós. Ja, NEM!
      Közben meg úgy öltözik, mint egy proli lenin fiú: a nemzet ünnepén farmerben és bőrdzsekiben jelenik meg az emelvényen. Legalább egy pirosaranyat kitűzhetett volna a gomblyukába., hogy stílusos legyen! :)))

      4
      2
    • Névtelen
      2021.10.24. 20:16

      Petike csak egy cigányiskolai töritanár. Milyen nyelveken tárgyalna az EU-ban?

      1
      1
      • Névtelen
        2021.10.25. 08:19

        Áder jános milyen nyelven beszél amikor a vízről hablatyol, vagy semjén „kamudoktor” zsóti tárgyal a jávorszarvasvadászatról.

        • Névtelen
          2021.10.25. 10:54

          Nyugi van! Ott fognak ülni Petike irodája előtt. I.Nagy Parizeus Jakab Péternek csak elhiszed.

          • Névtelen
            2021.10.25. 12:22

            Jobban mint a kamudoktori semjénnek, meg a nagy hohoho horgásznak…

          • Névtelen
            2021.10.25. 15:52

            Akkor miért szavaztatok rá ilyen kevesen? Jakab akármikor, akárhol elindult alig győzött megbukni.

  9. Te is így tennél
    2021.10.24. 15:27

    Azért a durva 5 millás krumplis büntetést visszahozhatja valamiből

  10. Névtelen
    2021.10.24. 19:57

    Jakab nem szavazta meg a CSOK-ot, ennek ellenére felvette, hát ezért egy utolsó gazember! Remélem, a választások után, csak akkor léphet be a Parlamentbe ha megveszi a belépőt!

    1
    1
    • Névtelen
      2021.10.24. 22:31

      Ne áltasd magad! 22-ben Feri beviszi a hátán ezt a díszjobbikost a parlamentbe, hogy minden hónapban megkapja a maga 30 ezüstjét, azaz azt a havi 2 millát újabb 4 éven át ,a jobbik szétveréséért cserébe. Mondjuk, ez elég piti összeg ahhoz képest, amit állítólag Vona kapott a jobbik lelkéért.

      • Névtelen
        2021.10.25. 15:57

        ne mondj már ilyet. Júdás ezüstjei megmaradtak

        „Máté bizonysága szerint Júdás felakasztotta magát. Erről így olvasunk pontosan: „Ő pedig eldobván az ezüst pénzeket a templomban, eltávozék; és elmenvén felakasztá magát. A főpapok pedig felszedvén az ezüst pénzeket, mondának: Nem szabad ezeket a templom kincsei közé tennünk, mert vérnek ára. Tanácsot ülvén pedig, megvásárlák azon a fazekasnak mezejét idegenek számára való temetőnek. Ezért hívják ezt a mezőt vérmezejének mind e mai napig” (Máté 27:5-8).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük