Skip to content

Trash. Kásler 45 millió forintos támogatást adott a Karthago zenekarnak

Trash. Kásler 45 millió forintos támogatást adott a Karthago zenekarnak

Azok után, hogy az emberierőforrás-miniszter márciusban kitüntette a formációt.

A Karthago együtteshez köthető Karthago Media Kft. 45 millió forintos támogatásban részesült Kásler Miklós emberierőforrás-minisztertől – írta meg a 444.hu.

A Nemzeti Kulturális Alap honlapján is feltüntetett adatok szerint Kásler a miniszter keretből 20 millió forintot adott a „Máté Péter emléklemez kiadására és videoklip gyártására,” és 25 millió forintot az „In Memoriam Máté Péter & a Karthago nagykoncert megvalósítására”.

A Karthagot március 15-én Máté Péter-díjjal tüntette ki Kásler. Az elismerés oklevéllel, pénzjutalommal (mintegy 1,16 millió forinttal) és nyugdíj-hozzájárulással jár, utóbbi a Magyar Művészeti Akadémiától – írta a portál.

Az emberierőforrás-miniszter korábban Zalatnay Sároltát is megtámogatta, előbb 10 millió, majd 2,5 millió forinttal. Zalatnay nemrég aláírta a Stop Gyurcsány-petíciót, de állítja, ennek nincs köze a hirtelen jött pénzesőhöz.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



9 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.23. 13:52

    A Vörös Oroszlános asztrológiai kommunista állította be a Főnix éjszaka népét, mint amiknek a halálba kellett volna visszamenniük Anna felébredése daljáték szerint szellemvilág és démonok Talmudjával Kaján kezdettel, Csepregi Évájuk 85 éve megteremtett nemi felfoghatatlanság főszereplésével, amelyik helyetti legyőzést a gázszerelőjükkel most is ünnepli a Rákóczi téri kormányuk. Aszerint voltak beállítva, hogy mit hajtottak végre együtt az Apostoljukkal, de gyalázattal hosszabbítanak végtelenül Nagy Anna véggel, Molnár Csilla csillaggal, a Hunyadi vas nemesekkel, ég seregével, vízöntőkkel, farizeus Epejers zsidóival, rózsakeresztes renddel, szabadköműves renddel, Nagy Anna véggel a biblia végére érve a halál népével történő feltámadás érdekében Romániának. 1995-ben értek el a Főnix feltámadásához, a megtisztult szellemvilággal és démonokkal, melyek iszonyatot műveltek, mivel a démon nemi gyalázáskor győz, vért áldoz, s a gyalázásból tisztátalan lelkek keletkeznek. Míg egyetlen gyalázás van a Földön, folyamatosan termelődnek. Ez Románia világa a Talmudjával és az örök életű cigányságával, melyeket emelnek Uniós elmélettel a nagypán Pszichografológiai népei egész Ázsiával együtt azzal, hogy emberré kell válniuk egyetlen nagy közös áldozással Ágnesek főszereplői mellett. Most is tart az Ágnesek helyetti áldozás, már 63 éve, a Főnix fel akar támadni mindezek után, együtt a szeretet vallásával a világ urának, amelyik Csernobilkor győzött, Kex együttesük zöld-sárga száma alapján. Az elefánt dübörgéssel talán afrikai történelmet ismételtek az öcsém születése kezdetével.

    Lehet írni ismét, hogy mit keres itt a mentális, bevettem-e a gyógyszeremet azért, mert a világtörténelem állandó ismétlését és végrehajtását bizonyítom. Egyedül vagyok még a leplezéssel is, mindenki egyetért a sértegetésekkel. A kormány Rákóczi terével együtt lévő Vörös Oroszlánosok az atv-ben ég seregével, ami szégyen most is nyomorban tartanak, hiszen fényevés alatt adtak férjhez, hosszabbítottak a nagyobbik lányommal, míg a Bochkor népe a kisebbik lányommal medve történelemmel, amelyik népe a világpolgárrá lett Frei Tamás, amelyik miatt 1972-ben támadták meg a bal vállamat a kommunistáival, az övé volt Törőcsik Mari is margaréta szájjal. Iszonyatot műveltek együtt a rózsakeresztes renddel és a miskolci elmeosztályukkal, ahová az összes szerep tartozik. De szabadságharcosok, ma van az ünnepük a magyar világkönyvtár szereplőknek, meg minden mártírjának a vérengzőknek, látni a médiájukban mit közvetítettek 1997. óta.

    • Bob
      2021.10.23. 20:43

      megint itt vagy? pfffff vazzeg! Komoly cuccot tolhatsz…..

    • zp
      2021.10.23. 22:43

      Nagyon be vagy lőve…..
      pihend ki magad……

  2. Régi olvasó
    2021.10.23. 16:39

    Emberi erőforrás? AZ mi? Gyerek elő állításhoz szükséges némi eszköz,

  3. Névtelen
    2021.10.23. 22:48

    Kásler nagyon csípi Szigeti Feriéket……
    és a támogatás csak ezen múlik.
    Igazságosan ???

  4. Névtelen
    2021.10.24. 06:15

    Szégyellheti magát a hírnök fórumos népe, egész országával együtt az elmeosztálynak.

  5. Névtelen
    2021.10.24. 06:21

    Ha a Hírnök elmebetegez, ott nagy hiba van, mert minden szavával egyetért az utcanépének.

    • Névtelen
      2021.10.24. 07:59

      Azt hittem, szükség van mindarra, ami megtörtént. Aki engedélyezi az igazság elmebetegezését, sértegetését egy töviskoszorús szívű embernek, az egyetért a véleményével, ezért írtam, hogy a Hírnök elmebetegez, mert beleegyezését adta mindehhez. Az embereknek soha nem volt védelmük a Földön, valamennyien szív ellenesek, így ahogyan vannak. El lehet még játszani 10-20 évig a Vörös Oroszlános tagjaiknak, akikkel hosszabbítottak 1989 óta.

  6. Névtelen
    2021.10.25. 08:12

    Október 23. Fidesz csicskamenet
    Október 24. Kasler :”Magyarországon is elindult a negyedik hullám”

    Igazi szakember..:):):)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük