Skip to content

Három és fél év letöltendő börtönt kér az ügyészség a miskolci Orosz Bernadettet brutálisan összeverő férfira

Három és fél év letöltendő börtönt kér az ügyészség a miskolci Orosz Bernadettet brutálisan összeverő férfira

 

Három év és hat hónap börtönbüntetést és négy év közügyektől eltiltást kér az ügyészség arra a férfira, aki rendszeresen súlyosan bántalmazta a barátnőjét, Orosz Bernadettet, aki az egyik eset után a közösségi médiában kért segítséget. A Nógrád Megyei Főügyészség a férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és két rendbeli súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat.

A vádhatóság közleménye szerint a férfi abban az esetben kaphatja ezt a büntetést, ha az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Orosz Bernadett és volt barátja – akiről a közleményben nem írják, de a bántalmazások idején tartalékos katona volt –2018-ban ismerkedtek meg, ám kapcsolatuk a férfi féltékenysége miatt a kezdetektől konfliktusokkal teli volt. 2019 júniusában egy családi rendezvényen vesztek össze, ahol az ittas férfi a nő fejét a falhoz verte, majd amikor menekülni próbált, kétszer tarkón ütötte. Később a nőt a miskolci otthonában is bántalmazta.

Néhány hónappal később a férfi saját kulcsával ment be hajnalban a nő házába, felbéresztette, összevesztek. Akkor is többször, nagy erővel arcon ütötte.

2019 novemberében a pár egy bujáki üdülőben vett részt egy rendezvényen, ahol vacsora után a szobájukban az ittas férfi egy újabb veszekedés közben újra megütötte a nőt, aki ezért kizárta. A férfi azonban rátörte az ajtót és hosszasan bántalmazta. Orosz Bernadett egyszer tudott kiszabadulni a szobából, hogy segítséget kérjen a férfi azonban utánament és visszacibálta. A bántalmazásnak végül a rendezvény résztvevői vetettek véget, miután meghallották a nő segélykiáltásait.

Orosz ez alkalommal  arcán és a fején zúzódásos és töréses, 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, ám a támadás erejére, a támadott területekre, valamint a bekövetkezett sérülésekre figyelemmel fennállt a lehetősége az életveszélyes sérülések keletkezésének is.

Erről a támadásról Orosz a Facebook-profilján tett közzé néhány képet, amihez azt írta, hogy volt barátja kis híján halálra verte. Ennek ellenére a támadót akkor még elengedték. A bejegyzés miatt a férfi ötmillió forintra perelte – nem hozhatta volna nyilvánosságra a nevét és a személyes adatait –, így a nőnek hamarabb kellett a bíróságra mennie rágalmazás miatt, mint azért, mert őt súlyosan bántalmazták.

Orosz Bernadett a 24.hu-nak azt mondta, kevésnek tartja az ügyészség által kért három és fél évet. „Ország-világ láthatta, hogy néztem ki. Úgy gondolom, hogy egy emberi életért ez kevés, hiszen csak a szerencsén múlt, hogy nem maradtam ott. Főleg úgy, hogy bűnismétlő magatartást folytatott, és a mai napig életveszélyben vagyok, hiszen a debreceni baltás gyilkostól sem mentette meg a feleségét a távoltartási végzés. Szerintem ez így kevés, főleg, ha Kertész Ágnes esetéhez hasonlítjuk az ügyet, aki szerintem csak védekezett” – mondta.

Saját sérüléseiről azt mondta, hogy látása maradandó szemüreg károsodása miatt már sosem lesz a régi, az orrát is kétszer kellett megműteni, azóta is krónikus gyulladásban van.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. sas
    2021.11.09. 18:46

    Megint végigszörfözi a médiát a képeivel. Elég volt annak idején hónapokig nézni.
    Bízza az igazságszolgáltatásra az ítéletet.
    Nem kell előre károgni.

    • Névtelen
      2021.11.09. 19:28

      Gondolom te valamelyik nőegylettől vagy ugye?

  2. Névtelen
    2021.11.09. 19:33

    Szerintem azok az újságírók a hibásak, akik megkeresik azért, hogy a szenzációs tort ülő médiából, ismétlésekből éljenek. Megkérdeztem a 24.hu-tól, kit képviselnek, hogy folyamatosan a győzteseket futtatják, mint NagyPán utcáját Miskolcnak, amik legyőzték Magyarországot várba költözve, melyeket a Mónika Show népe termelt ki bolt és közlekedés fóbiámmal, minden részemben feketemágiával, kivégző sorozataival a könyvszereplőknek, elmeosztályoknak, súlyos betegségeknek, melyek az én gyalázásámból, legyőzésemből születtek meg, mert nem démonok és tisztátalan lelkek teremtődtek, hanem betegségek, mint az esőemberek, nyomorékok, fogyatékosok. Álomvilággal indultak tömeghipnózissal, azzal, hogy végrehajtják a világmindenség legnagyobb apokalipszisét német főszervezésben a miskolci elmeosztállyal az élen. Ez a kormányuk Tóth Atyafiaival Müllernek, amelyik kitermelte őket, amelyek felvették a kakas nevét az egykori református egyházaknak, kokas Piroska és a többi Piros Piroska helyetti áldozással (melyek be vannak rendezve) árja vérfürdőt rendezve 130 éve megállás nélkül. Van István királyos Labanc Annás, Kurucz Lindás történelmük, török történelmük, megtisztult tatár halálnépük, indiai lótuszvirágos történelmük rengeteg jógással, melyeknek csakráik vannak, mint energiaközpontjai az egykori Nap-energiás népnek. Ez olyan, mint a kínai meridiános elektromos népek elmélete, mely alapján a Rákóczi tér gyógyít. Nemcsak, hogy kikutatta a világ titkait Földanyás kezdettel Illés idejében, hanem üzennek minden Istennek Táncdalfesztivál óta, hogy elpörölnek mindenkitől, mert feszületre tettek, világfeszületre az emberiség mészárosai bűnének elhordoztatásával nemi csapásaikkal együtt, azzal, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet?

    Nem foglalok állást erőszak ügyében, mivel engem törtek össze és az embereket gyalázták meg a szőkéi miatt a NagyPán népének 85 éves kezdettel megállás nélkül. Micsoda vérfürdő volt ez, engem senki sem sajnált, hogy összetörték minden részemet a nemi népek helyett, gyalázva Ágnes cigány kísérete által születésem óta, mert szív nélkül adják magukat oda mindenkinek, mint a pusztítóknak, sátán népének, Hunnia börtönnek, futtatóiknak.

    Én is várok bíróságra, mivel itt kell lerendezni a Földön, amit tettek, nem feltámadással, a halálvilágot építőket is el kell ítélni, ugyanúgy, mint a főszervezőket valamennyi tornépével Magyarországnak. Nem megoldás, hogy én elmenekülök innen.

    • Névtelen
      2021.11.09. 19:46

      Sajnálom, ami történt vele, meg minden emberét a világnak, a lányokat, akiket az Istenek megáldoztak a halál és gennyes nemiszerves hadseregeiknek, utcanépeiknek. Ne szülj rabot, te szűz, anya, ne szoptass csecsemőt, mert megtöri a gyerek első foga a hosszabbítást. Már 85 éve hosszabbít a NagyPán utcája.

  3. Névtelen
    2021.11.10. 07:20

    Ennél egy komolyabb állatkínzó is szigorúbb ítéletet kap . . .

  4. Mahir kara
    2021.11.10. 08:56

    A nőt a szája veri meg Nem hajlandó befogni!

  5. zp
    2021.11.10. 12:01

    Kevés.
    Nagyon kevés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük