A világ legjobb esküvői fotósa miskolci

A fotóin ott vannak a legjobb pillanatok. Hogyan lehet ott lenni mindenütt, hogy épp azt a mosolyt, azt az ölelést lencsevégre kapja? 

 

Nincs olyan, hogy mindig mindenütt ott tudok lenni. Azonban azt meg kell tanulni, hogy hogyan lehet ezeket a pillanatokat megtalálni. Munkával, munkával, kőkemény munkával. Egy-egy esküvőn rengeteget megyek, a lépésszámlálóm akár 25 kilométert is mutat nap végére. Néha rohannom kell, és mivel 100 kiló fölött vagyok, csak bízom benne, hogy senki nem lát. Mert az esküvőn a fotósnak láthatatlannak kell lennie. Úgyhogy futok, megküzdök minden pillanatért, mert nekem az a pillanat kell. Tudom, hogy egy kicsit fura, de számomra minden egyes esküvő olyan, mintha az enyém lenne. Épp ezért azt akarom, hogy olyan legyen, mintha saját magamnak csinálnám. És mivel magamnak csinálom, sok energiát fektetek bele.

 

Nő az igény a párok részéről a dokumentarista esküvőfotókra? 

 

Magyarországon nem igazán, külföldön sokkal inkább. Hazánkban szerintem azért nem, mert valószínűleg nem is tudják, hogy létezik ilyesmi. A hazai esküvőfotósok gyakran jönnek azzal a kifogással, hogy az általuk fotózott esküvők nem olyan érzelmesek, azokon nem történik semmi. De biztos, hogy ez nem igaz. Minden egyes esküvőn ott vannak azok a pillanatok, csak tudni kell, hogyan lehet megtalálni. A digitális fotózás szabadságot és új lehetőségeket adott. Történeteket lehet vele mesélni. https://www.boon.hu/helyi-eletstilus/2021/12/potyognak-a-konnyei-a-fenykepezogep-mogott