Skip to content

Hajdúnánási fideszes polgármester: „Van egy feleségem, és van egy lányom is, ismerem ezeket a hisztis napokat”

Hajdúnánási fideszes polgármester: „Van egy feleségem, és van egy lányom is, ismerem ezeket a hisztis napokat”

„Hölgyeknél ez nehezebb.”

„Úgy látom, hogy ez egy nehéz nap önnek is, képviselő asszony. Vannak ilyen napok, hölgyeknél ez nehezebb” – jelentette ki Szólláth Tibor, Hajdúnánás fideszes polgármestere – szúrta ki a 444.hu. Szólláth a kijelentést Bódi Judit ellenzéki frakcióvezetőnek címezte egy önkormányzati ülésen, amikor kritizálta a település vezetését.

Bódi gusztustalannak nevezte a polgármester szavait, Szólláth azonban rákontrázott: „Van egy feleségem, és van egy lányom is, ismerem ezeket a hisztis napokat, nehéz” – válaszolta. Bódi hiába szólt rá, hogy ez már a második szexista kijelentése, Szólláth nem fejezte be: „bocsánat, én nem a jelenlévő nőkről beszélek, én önről beszélek. Ezen a napon végighisztizi a testületi ülést. Ne haragudjon, tudom, hogy vannak ilyen dolgok, de ez van” – mondta.

Az alábbi felvételen a polgármester kirohanása 1 óra 23 percnél és 1 óra 59 percnél kezdődik:

 

Szólláth végül a szünet után elnézést kért: „az előző időszakban hangzott el egy olyan kijelentés, ami miatt szeretnék elnézést kérni képviselő asszonytól, és ha bárkit megbántottam a teremben, akkor tőlük is. Nem volt szándékomban”. Az ülésen egyébként a képviselők 2,1 millió forintos jutalmat szavaztak meg a polgármesternek, aki azonban bejelentette, hogy a Református Egyházközségnek ajánlja fel a pénzt.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük