Skip to content

Trócsányi Lászlót javasolja a református egyház a Károli Gáspár Református Egyetem rektorának

Trócsányi Lászlót javasolja a református egyház a Károli Gáspár Református Egyetem rektorának

Az egyház zsinata és annak lelkészi elnöke, Balog Zoltán püspök javasolja Trócsányi kinevezését.

Trócsányi Lászlót javasolja a Károli Gáspár Református Egyetem rektorának a Magyarországi Református Egyház vezetése – közölte a felsőoktatási intézmény szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy Trócsányi László egyetemi tanár, fideszes európai parlamenti képviselő rektori kinevezését kezdeményezi a felsőoktatási intézmény élére Áder János köztársasági elnöknél a református egyház.

Ezt az egyetem szenátusa jelentette be, egyetértésben az egyház zsinata és annak lelkészi elnöke, Balog Zoltán (az Emmi egykori vezetője) püspök javaslatával – közölték.

December közepén írta meg a Magyar Narancs, hogy Trócsányi lehet a Károli rektora. A lap megkeresésére akkor annyit válaszolt, hogy „tárgyalásban vagyunk”, ugyanakkor nem cáfolta az értesülést. Azt azonban elmondta, hogy az EP-képviselői mandátumáról nem kíván lemondani.

Trócsányi László – az EP-képviselői mandátuma mellett – jelenleg a Szegedi Tudományegyetemet fenntartó és működtető alapítvány kuratóriumának tagja is. December közepén Szabó Gábor kuratóriumi elnöke azt mondta a Szeged.hu-nak, hogy jogilag szerinte nem okozna gondot, ha Trócsányi egy másik egyetemen rektor lenne. Szabó szerint másfajta kérdéseket vetne fel, ha egy, a szegedi egyetemmel sok tekintetben hasonló felsőoktatási intézmény rektorának neveznék ki.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



6 Comments

  1. Névtelen
    2022.01.06. 05:28

    szégyen

    5
    1
  2. Névtelen
    2022.01.06. 09:36

    Magyarország és Románáia szégyene, mivel a Károli biblia a románoké az összes Illés reformátusával, mint állandó világapokalipszis végrehajtóival, amik az összes halálnépük helyett nagy közös áldozást hajtva végre felszámolták az emberiséget, s még ezek után feltámadni akarnak a Krisztusban atlantiszi aranykor spiritisztáival. Jutalmul azért, mert mindig elölről kezdik a vallási kor ébredését ébredő jjátszótér vallásaival, G. Maczó Ágnes magyar kislány főszereplőjükkel, Váehegyek berendezésével, hogyo mindig újra várnak Jézusra, utána megtisztítva a híveket, Ezékiel pusztítójával lemészárolják őket, mármint azokat, akik fehér ruhákba öltöztek. A világapokalipszisük végén együtt az összes pusztítóval a felszámolt területeken gondolkozni is elfelejtenek, amit ismételtek velem és fehér ruhát adtak rám 1986-ban, miniben, mert az ózdiak öltöztettek be minden nép és főszereplője ruhájába, mint a fekete és fehér turbános egykori arabokéba, amiből emelték a jelenlegi népét a miskolci elmeosztálynak. Tehát a régi népek lemészárlóit emelték végig tetteik, szerepeik és nemi jellegük végrehajtásával. Mikor megláttam denevér köpenyben Tőkést, nem is hittem el, hogy beöltözve a Talmud démonja ruhájába ezek beszélnek igazságot, ezek állottak fel Orbánékkal, mint Bertalan utcai nagypán véráldozóival. Közösen győzték le az egykori lengyel egyházat, mint Talmud népei, a saját szentjeikkel együtt operettes és cigány mulatásokkal egybekövetve ünnepelve többszáz éve, ahogyan most ünnepelték az én kivégző sorozatomat. Halál, amelyik az élő emberek mészárosaként véren akar feltámadni Nagy Anna halottjával az élen világégés végrehajtása után.

    2
    1
  3. Névtelen
    2022.01.06. 11:58

    1995-ben a Vörös Holdhoz érve mindegyiknek el kellett volna pusztulnia, de 85 éve hosszabbítanak egyetlen nagy közös áldozásáaval a feltámadásra készülő világ-Magyarországnak, amelyik ünnepli az emberek és Magyarország lemészárlását, meggyalázását, megcsonkítását, kihalatását, meg mindent, amit tettek eddig az emberiséggel.

    2
    1
  4. Névtelen
    2022.01.06. 13:41

    Övéké az egyház a világmindenséget, világuralmat akarnak? Ezeknek még az is kevés volna. Telhetetlenek.

    1
    1
    • Névtelen
      2022.01.06. 14:13

      Nem az övéké az egyház, ők halálreformátusokat jelentenek a János jelenései végéből, csak nincs ki feltekerni a halottakat mákostésztává, ahogyan kezdtek ébredő vallási játszótér ébredésével. Romániát, a Talmudot és a Hunnia börtönt, amelyik létrehozta a démonokat, állatisteneket, tisztátalan lelkeket, ördögfiakat, meg kellene büntetni, különösen a rengeteg megszállottság, horror, deformációjuk, bárány halál főszereplük végrehajtása végett a világ bűneinek elhordoztatásával, mert nem volt ellensége soha a fegyvernek, amit Jézus néven a világra hoztak hatezer éve, sem a nemi csapásaiknak, amikkel meggyalázták a cigányságukkal együtt, mint halálnépekkel a világot. Milyen egyház az övék, állandóan végrehajtják a bibliájukat apokalipszisként.

      1
      1
  5. Névtelen
    2022.01.06. 14:07

    A gyerekeim háromszor szállítottak be bibliai szereplők elmeosztályára kivégzésre, amik itt voltak a lakásban és a világkönyvtárát hajtották végre Szabó Istvánnak, amelyik népe a reformátusokkal a lányommal tartatott el világ-Magyarország létrehozása céljából, hosszabbítva a Szabókkal, koldultatva, míg kivitték őket a megyéből. Még azért is én voltam a hibás, hogy kihasználták a férjüket. Sőt, az űrpusztító Ágnes felesége szerint undorító, ha valaki boldog új évet kíván neki, undorítóak az áldozatai annak a miskolci elmeosztály főszereplőjének, amelyik kiszedte az emberek fogait azzal, hogy a pusztító csemeték terhességkor elviszik az anyák fogait, meg pókhassal járattak helyette 1995 óta, gyalázva éjjel nappal a cigány kíséretükkel, cigány pinák, állatokkal fajtalankodók, Balla, Csisztu pinák népeként, ahogyan az interneten évekig megjelent a gyalázatuk a blogom felvett neve mellett. A gyerekeim, akik mai napig segítik megélhetésemet, akiket megpróbáltam kimenteni a feketemágiából szerint bolond vagyok, mikor elkezdem írni, mi történt velem. Mert nekem ebbe kellett belefolyni, megértenem, mit jelent a karmája a hét halál fátyol népének, amikkel kezdtek, hogy őket csak szeretni szabad, az embereket nem lehet szeretni, tisztelni, sem segíteni rajtuk, szív sorozat halálok végrehajtása mellett. Még mindig itt van a miskolci elmeosztály, addig skizoprenként fognak kezelni annak ellenére, hogy ezt csak nyilvánosságban beszéltem ki, a játékosaiknak, mint pszichiátereiknek soha nem mondtam semmit, csak egyszer kértem segítséget 1998-ban, amikor a II_es elmeosztálya az RTL KLubnak melleimnél fogva Király Linda sorsának kezdetével kínozni kezdett megállás nélkül, miközben Ágnes asszony cigányai gyalázták a nemi szervemet. Így járok 1998 óta, míg a város médiájával tort ült. Panaszkodtak, mint ahogyan ma is tette, hogy alul semmi sem fogja a fogait, s már ekkor jöttek engem gyilkolni a kíséreteik. Ezek fogadtak születésemkor, a Révész és Bertalan utcai világapokalipszis kíséretei, amelyek sorsát, tettét, szerepét, betegségét, kurvaságát hajtják végre megállás nélkül. Igaza van a két gyereknek, nincs segítségem, hiszen már öt éve ismét megtámadva a szabadköműves róka miatt, hosszabbítanak. Én vagyok az undorító, nem az, amelyik ilyen fertelmet jelent megállás nélkül a Rákóczi terével. Á. Róza, aki megbolondult, 1998-ban közölte velem, hogy el kellett volna pusztulnia ia bérháznak. Nem tudok elmenni innen, engem kivégzésre hoztak ide, amit végre is hajtottak folyamatosan, miközben felvonultak az ide tartozó áldozók a médiájukban 2005-ben, elmondva mondataikat, Nagy Feróval az élen. Az áldozat az undorító,engem nem lehet megérteni, de még véletlenül sem jut eszébe valakinek, hogy leírja pontosan, mi is történt, mit hajtottak végre, mi a szerepük a világtörténelemben, amit folyamatosan ismételnek. Rá vagyok utalva a gyerekeimre, akik azt mondják, rajtuk kívül senkim nincsen és igazuk van, mert csak egy báb vagyok csernobil óta.

    1
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük