Hajhullás ellen házilag a természet erejével

 

A tapasztalat azt mutatja, hogy akik ijesztő méreteket öltő hajveszteséggel küzdenek, azok a hajhullás ellen házilag leginkább a gyógynövényes, szintetikus anyagoktól mentes készítményekkel próbálnak szembe szállni. Ez természetesen nem a véletlen műve – a témában végzett kutatások ugyanis igazolják azt, hogy a szóban forgó roppant frusztráló problémára a természetes gyógymódok remek megoldást jelenthetnek.

Ne gondoljuk azonban azt, hogy ez a modern kor emberének találmánya! Hajhullás ellen házilag már az őseinknek is próbálkoztak tenni. Az elődjeink leginkább a csalánt, a mezei zsurlót vagy a bojtorjánt használták a főzeteik elkészítéséhez, így hozva létre azokat a minden szempontból egészséges szereket, amelyek a hajhagymák, a fejbőr megfelelő táplálását biztosították, illetve a hajszálak elvékonyodását voltak hivatottak orvosolni. Ezen kívül előszeretettel alkalmazták hajhullás ellen házilag a diófa és a nyírfa leveléből készített főzetet is. Ezt a felbecsülhetetlen értékű népi tudományt képviselik modern köntösben ma a kiváló renoméval rendelkező VARGA Herbal készítmények.

Androgén alopécia – a férfiak rémálma

Az androgén alopécia, azaz a többnyire férfiakat érintő hajhullás, kopaszodás az erősebbik nem szemében valódi tragédiával ér fel – amit viszont sosem vallanának be. Bizony, az egykor dús, egészséges és szép hajkorona megritkulása nemcsak a hölgyeket viseli meg lelkileg, de az urakat is. Az androgén alopécia jellegzetesen a homlok egyre magasabbá válásával, illetve a fejtetőn éktelenkedő tar, kisebb-nagyobb foltok kialakulásával jár együtt.

Bár a folyamatot végérvényesen feltartóztatni nem lehet, szerencsére az nagyban lelassítható, feltéve, ha minőségi, maximálisan természetes hatóanyagokkal operáló szépségápolási készítményeket állítunk csatasorba. A kifogástalan minőséget reprezentáló, megbízható VARGA hajcseppek az androgén alopécia ellen is felveszik a kesztyűt. A kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó hajcseppek megfelelő tápanyagforrásként szolgálnak a még működő hajhagymáknak, emellett pedig a vérkeringést is hatékonyan serkentik.