Ma . Minden amit soha nem mertél megkérdezni F. Nagy Zsuzsától miskolci cementgyár ügyben
Nyilvános Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Lakossági tájékoztató fórum hejőcsabai cementgyár ügye
MEGHÍVÓ
Számos kérdés, téves információ jelenik meg napjainkban a közösségi oldalakon a hejőcsabai cementgyár újraindítása ügyében zajló eljárásokról. Egyesületünk immár 6 éve képviseli a lakosság egészségügyi érdekeit az ügyben. Azzal a céllal szervezünk ismét lakossági fórumot, hogy a környékbeliek, a szakmai érdeklődők is tájékozódhassanak, feltehessék közvetlenül is kérdéseiket, és ezek alapján alakíthassák ki az álláspontjukat.
Időpont: 2022. február 8. 17 óra
Helyszín: Zöld Kapcsolat Egyesület,
Miskolc, Kossuth utca 13. 1. emelet,
Lehetőséget biztosítunk az aktuális bírósági és közigazgatási eljárásokkal, az Európai Bíróság ítéletével kapcsolatos dokumentumok megtekintésére. A lakosoktól, érintettektől örömmel fogadunk szakmai észrevételeket, javaslatokat is, melyek a február 8-án kezdődő bírósági eljárásban tovább erősítheti álláspontunkat. Előzetesen a Miskolci Cementgyár STOP közösségi oldalunkon az elmúlt években nyilvánosságra hozott információkból lehetséges tájékozódni az érdeklődőknek: https://www.facebook.com/miskolcicementgyarstopÉszrevételeket, kérdéseket már előzetesen is várunk a zoldkapcsolat@gmail.com email címünkre.
Kérjük, hogy a politikai pártok képviselői is szíveskedjenek távol tartani magukat a sajtónyilvánosságtól is mentes fórumtól. A tájékoztatón felmerült főbb észrevételekről az eseményt követően adunk tájékoztatást a nyilvánosság számára.
Tisztelettel várunk minden érdeklődőt!
F. Nagy Zsuzsanna, elnökZöld Kapcsolat Egyesületzoldkapcsolat@gmail.com706002852