Marad a Balkán, a Bizánc, Európa urambátyám csendőrpertu farhátas szegényháza.  Ezek m ennek
Eladóvá vált a finn nagykövetség autója.
Aukción adja el, bárki licitálhat, hogy a legmagasabb áron keljen el és minél több pénzhez jussanak ezáltal a finn adófizetők. Akik az államot fenntartják. Pár milliós tétel, de az utolsó fillérrel, centtel is el kell tudni számolni. Ez van mögötte.
Ezzel szemben millió és egy példát lehetne hozni, hogy a magyar állam hogy titkolózik és csaklizza el az adófizetők pénzét. 10 milliárdot költ tanulmányokra, és nem mondja meg, hogy mire. Mert csak. Titok. 100 milliárdokat költ propagandára, tiltott állami finanszírozásaként a választási kampánynak, ami miatt jogállamban minden választást illegitimmek, érvénytelennek kéne tekinteni. Szlovéniában pár éve néhány tízezer eurós állami plakátkampányolás miatt événytelenített egy népszavazást a legfelsőbb bíróság.
Ha ennek a rendszerszintű korrupciónak nem sikerül véget vetni, és meghonosítani egy határozottan korrupcióellenes éthoszt, és a korrupció tűzzelvassal való írtását, akkor a gazdasági felzárkózást is örökre el lehet felejteni, mára egyes számú akadálya lett, marad a Balkán, a Bizánc, Európa urambátyám csendőrpertu farhátas szegényháza. Finn életnívó – mit finn, észt, cseh – csak finn transzparenciával lehetséges, hogy még egy használt kocsit is ennyire aggályosan adnak el. Itt kezdődik minden. Nem nyúlok az adófizetők pénzéhez, hanem őrzöm azt, és fillérre elszámolok vele.
Lehet, hogy egy kép erről: autó, út és , szöveg, amely így szól: „Eladó autó A budapesti Finn Nagykövetség csendes aukción eladásra kínálja autóját, egy Mercedes Benz E300 Bluetech Hybrid 2015 modellt. TEርH CD”