Skip to content

Bagdy Emőke nem ismer Németh Szilárdnál hitelesebben megnyilatkozó politikust

Bagdy Emőke nem ismer Németh Szilárdnál hitelesebben megnyilatkozó politikust

A klinikai szakpszichológus támogatásáról biztosította a fideszes politikust.

Választás 2022
Működik-e a sokadik ellenzéki összefogás-recept? Meggyőző tud-e lenni Márki-Zay Péter? Vagy marad minden a régiben, és győz a Fidesz, legfeljebb kétharmada nem lesz? Vagy akár az is? Egyáltalán: le lehet győzni ma Magyarországon Orbán Viktort? Belelendült a választási kampány, mi pedig minden pillanatát követjük. Tartsanak velünk!
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN
„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk.”
A fentieket Németh Szilárd Instagramja szerint Bagdy Emőke, klinikai szakpszichológus mondta róla.
Bagdy Emőke egyébként decemberben kapta meg a Duna Televízió alapította, tizedik alkalommal odaítélt Duna-díjat, amit Kövér László, az Országgyűlés elnöke adott át neki.
2016-ban pedig száz pszichológus írt alá egy állásfoglalást, amelyben nekimentek Bagdy Emőkének, miután a klinikai szakpszichológus egy interjúban nagyjából ugyanazt fejtette ki a női princípiumról, mint amiről korábban Kövér László és Kovács Ákos beszélt. Mindezek mellett akkor azt is elmondta, hogy szerinte „a genderidentitás-elmélet egy bizarr, teljességgel képtelen és a fejlődési törvényeknek ellentmondó áramlat”.

Németh Szilárd Instagram-sztoriban tette közzé, hogy Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus „miért ajánlja őt”.

„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk”

– tette közzé Bagdy szavait Németh.

© Instagram

Bagdy Emőke körül két évvel ezelőtt pattant ki egy kisebb botrány, amelynek az volt az előzménye, hogy több mint ezer pszichológus adott ki állásfoglalást, amelyben kiálltak a – Dúró Dóra által ledarált – Meseország mindenkié című mesekönyv mellett. A dokumentumban elhatárolódtak „minden olyan pszichológus, így Bagdy Emőke nyilatkozatától is, amelyek szakmaiatlan és a tudomány mai álláspontjával ellentétes tartalmú állításokat tartalmaznak, és amelyek várható hatása a gyűlöletkeltés és a társadalmi kirekesztés fokozása”. (A Meseország mindenkié-ügyről itt olvashatják a cikkeinket.)

Bagdy Emőke később hosszú cikkben válaszolt az őt ért vádakra, kikérve magának a szakmaiatlanság vádját, majd petíció indult a – saját állítása szerint sem jobboldali, sem baloldali ideológiákhoz nem csatlakozó, csak a tudomány szolgálójaként dolgozó – pszichológus mellett. A petíciót több mint 38 ezren írták alá.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



17 Comments

  1. Névtelen
    2022.02.14. 12:45

    Ki kíváncsi még erre az ostoba vén szipirtyóra?

    7
    2
    • Névtelen
      2022.02.14. 16:10

      Egy kicsit szalonképesebben szerencsétlen öreglány vigye.

      4
      1
    • Névtelen
      2022.02.14. 16:32

      Én

      2
      3
    • Névtelen
      2022.02.14. 16:33

      Te csak ápold Heller Ágnes emlékét.
      Hogy tetszik a szobra?

      1
      6
  2. Bámészkodó
    2022.02.14. 14:37

    Eddig azt hittem, jobb emberismerő! Ezt az Ady „Disznófejű nagyúr” képes felértékelni?

    6
    1
    • Névtelen
      2022.02.14. 18:54

      Miért, Meseházyt értékelje? Ügyes, mi?

      „Mesterházy bocsánatot kért Németh Szilárdtól
      Decemberben hamisított dokumentumot jelentetett meg személyes internetes közösségi oldalán az MSZP elnöke. Mesterházy Attila Németh Szilárd fideszes politikus vagyonbevallását tette közzé, azonban az hamis volt, mert hiányzott belőle egy lényeges sor. Mesterházy Attila tegnap telefonon kért elnézést Németh Szilárdtól. Az MSZP elnöke elismerte: munkatársai úgy tették fel a közösségi oldalára a vagyonbevallást, hogy nem nézték meg, az valódi-e.

      Még decemberben került fel Mesterházy Attila közösségi oldalára Németh Szilárdról a fotómontázs. A képen a Fidesz politikusa látható, és egy idézet egy korábbi interjújából, amely szerint egy viszonylag kis kertes házban lakik. Emellett a képen feltüntették a rezsicsökkentésért felelős országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozatának egy részét is. Ebből úgy tűnik, mintha Németh Szilárd egy 539 négyzetméteres házban lakna.

      A vagyonnyilatkozatot Németh Szilárd tavaly év elején nyújtott be az Országgyűlésnek. Ebből kiderül, hogy a képviselőnek nem a háza, hanem a telke 539 négyzetméter, amelyen a háza áll. Az MSZP elnökének közösségi oldalán megjelent dokumentumból azonban kitörölték ezt a sort.

      Németh Szilárd azt mondta: számos e-mailt és telefonhívást kapott, amelyben az állítólagos nagy háza miatt támadták. A politikus szerint bárki is hamisította meg a vagyonbevallását, az volt a célja, hogy őt és a rezsicsökkentést hiteltelenné tegye. Németh Szilárd még decemberben feljelentést tett az ügyben, és levelet írt Mesterházy Attilának, hogy kérjen bocsánatot.”

      1
      3
    • Névtelen
      2022.02.15. 17:26

      Jó emberismerő. Tudja, miből jön a pénz

  3. Névtelen
    2022.02.14. 15:33

    Bagdy Emőke előadásait néztem régebben a bűnözőknek bűnbocsánatot nagy közös áldozással adó karmikusok csatornáján. Csak őket lehetett szeretni és tisztelni 63 éve, megöltek mindenkit, aki a családot jött segíteni, vagy szeretett, tisztelt, hatalmas erővel cipelve őket. És ez a Bagdy Emőke és Rákóczi téri kormánya által csodált miskolci elmeosztály szörnyetege, amelyik mai napig űrpusztító népét nemesíti emberré. NIncsenek Istenek, legyőzték a csillagokat, Isteneket, angyalokat, embereket, ezt ünneplik a médiájukkal 1997 óta, Magyarország legyőzésével együtt. Bagdy Emőkének nyilván látnia kellett pszichológus társaival az eseményeket. Ők azt hiszik magukról, hogy isteni teremtmények, idáig jutott el Emőke fejtegetésében a szerelemnek. Nincsen szív-szerelem igazi,hiszen felszámolták folyamatosan, megállás nélkül az emberiséget, ezek az istenük által teremtett lények apokalipszis tagjai, emberiség ellenes csapások. Ezzel is kezdtek, hogy nem tudnak rendesen gondolkozni, meg nemileg erkölcstelenek, meg nincsen személyiségük, meg a szerepeiket nem vállalják, mint elmeosztály skizopren tagjai, meg feketemágus népei az ózdi 666 központ Keletesekkel az élen. Melyikre mondja Emőke ezek után, hogy Isten? A világ urára, melyből ered? Akinek az országát ismét világ-Monarchiává akarják alakítani, feltámadni aranyföldbe Ágneseivel együtt a Pszichografológiai nincsen népeknek, vérfüdővel, amit jelentenek?
    Sötétség népei valamennyien, a Vörös Oroszlán teremtőivel együtt, négyszer ismételve a lengyel egykori egyház legyőzését törökökkel, Indiával, Feketevonat cigányságával, teremtési kezdetével Növényi névvel Lengyelországnak, kétszeres vasfüggönyével, tetteik végrehajtása melletti kitermelésükkel. Fertelem mindegyik Isten, meg teremtő, amiknek a legnagyobb gondjuk az volt, hogy embereket nem lehet teremteni.
    Én nem lennék büszke a díjamra ettől a tort ülő Teve utcai berendezéstől, amelyik a nagypán utcájával létrehozta tömeggyalázással és vérfürdővel a lehetetlent. Rám mondják, mikor leírom, mit tettek velem első születésem utáni lábmegrántásom óta a sánták emelésekor, tetteik és szerepeik végrehajtásával, hogy én náci vagyok. Az igazság, a tetteik jelentik mindazt, amit életellenes rémtettként el lehet képzelni, hogy felszámolták az emberiséget, s ezt húzatják a vasbabilon cigányaival. Mindegyiknek van teremtője, nincsen a világ ura országának és halálnépeknek bűnbocsánat tetteikre, mégha érzékenyítették is megállás nélkül a nyomorékjaikat, tetteik ismétlésével, meg a vérből szépülők gyalázatát.
    A liberális francia vastorony elméletét folyamatosan ismétlő apokalipszis tagjait emberiség ellenes rémtett végrehajtásáért el kell ítélni, tömeggyalázás miatt, rezgő hanggal kezdődő kiválasztása óta a pedofiloknak Hunnia börtönükkel az élen, mint egyik börtön bűnöző Istenükkel, amelyik lezárta a határokat egészségügyével a fogadásomra.

    2
    2
  4. Névtelen
    2022.02.14. 18:03

    Mindig azt hittem, hogy a pszichológusok intelligensebbek az átlagnál

    6
    1
    • Névtelen
      2022.02.14. 22:01

      De aki a politika kurvájául szegődik, az már nem pszichológus.

  5. Névtelen
    2022.02.14. 21:57

    Szakmai érdeklődés? 😀

  6. Névtelen
    2022.02.14. 23:04

    A „több mint ezer pszichológus”-ról azóta kiderült, hogy volt vagy tíz, akik a többiek nevét csak belinkelték.

  7. Ványadt bácsi
    2022.02.15. 05:42

    Zárt osztályon látogató vagy. Honnan tudod, ki a beutalt, és ki az orvos?
    Figyelni kell, hogy kinél van a kulcscsomó!

  8. Névtelen
    2022.02.15. 05:51

    Olyan hiteles, mint a főnöke, qrbán. Azaz sehogy, ugyanis ugyanazt szajkózza, mint a potrohos vezére. Agyatlan zombi. Ráadásul neki a koponyáját kitölti a zsír is!

  9. Névtelen
    2022.02.15. 05:53

    Csak nem szerelmes az asszonyság abba szép, deli, karcsú legénybe, hogy így áradozik felőle, vagy csak van az a pénz…?

  10. Névtelen
    2022.02.15. 13:21

    Emőke nem ismerhet túl sok politikust.

  11. névtelen
    2022.02.15. 14:49

    A pszihológusnak sajnos klinikai szakpszihológusra van szüksége!
    Én csak agyturkászoknak hívom őket, mint látszik nem véletlenül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük