A miskolci színház épületében levő úgynevezett villanyszerelői szobában, amely a középpáholyok bejáratánál van, ismeretlen fiatalemberek titkos találkahelyet létesítettek

Anya-leánya Kft.

Miskolc, szeptember 15

Peczérvölgyi Samu cikke

Izgalmas bűnügy tartja izgalomba Miskolc polgárságát. Ez a bűnügy legalább annyira rafinált, jól kidolgozott, mint kétségbeejtő a háború utáni nincstelenség, a tragikus helyzetbe jutó hadiözvegyek, hadiárvák, családok helyzete. A pénztelenség nagyúr, az éhezés, mint látni fogjuk profi bűnözővé is tehet addig tisztességes embereket. A Borsod-Miskolczi Est nem menti fel az alábbi bűnügy szereplőit, csak sajnálatát fejezi ki irántuk, hiszen ennek nem kellett volna megtörténnie, és biztosak vagyunk abban, hogy nem is történt volna meg, ha a világ folyása nem így alakul!

Hetekkel ezelőtt tudomására jutott a rendőrség bűnügyi osztályának, hogy a miskolci színház épületében levő úgynevezett villanyszerelői szobában, amely a középpáholyok bejáratánál van, ismeretlen fiatalemberek titkos találkahelyet létesítettek. Az értesülés szerint, szinte alig múlt el két-három óra, hogy ismeretlen párokat ne látnának eltűnni a kihalt színházépület előcsarnokában. A rendőrség az értesülés után megindította a nyomozást. Ennek során azonban semmit sem sikerült megállapítani. A titkos találkahely üzemeltetői valószínű megneszelték a veszélyt és óvatosabbak lettek. Hosszú sikertelenség után a rendőrség végül is fölhagyott a nyomozással, illetve csak időnként figyelték meg a villanyszerelői szobát. De ezúttal sem sikerült semmi gyanúsat fölfedezni. Annál nagyobb volt azután a meglepetés, amikor a napokban megjelent a rendőrségen egy miskolci hadiözvegy, aki elpanaszolta, hogy 17 éves lánya ellen egy miskolci kereskedő a színház villanyszerelői szobájában erkölcstelen merényletet követett el. Az anya elpanaszolta, hogy leánya, aki betegen fekszik otthon, megismerkedett az utcán egy fiatalemberrel, aki valamilyen ürüggyel fölcsalta a színházi szerelői szobába, ahol kábítószerrel elaltatta, majd merényletet követett el ellene.

patty
Az anya a rendőrségen látszólag teljesen kiborult a lányán tett erőszak miatt!