Skip to content

Kivették a kukából, elöblítették, majd újra eladták a Miskolc Plázában működő Cinema City büféjében az étel és ital tárolására alkalmas poharakat és dobozokat

Kivették a kukából, elöblítették, majd újra eladták a Miskolc Plázában működő Cinema City büféjében az étel és ital tárolására alkalmas poharakat és dobozokat

A gyomorforgató, és egyben felháborító trükköt azért vetették be a dolgozók, mert főnöküknek az eladott műanyag tartók és papírpoharak után kellett elszámolniuk. A pláza kamerái buktatták le a dolgozókat, akik kivették a kukából, elöblítették, majd újra eladták a Miskolc Plázában működő Cinema City büféjében az étel és ital tárolására alkalmas poharakat és dobozokat. A Blikk úgy tudja, az ország több városában is történt ilyen. Van, ahol már lezárult a nyomozás, ott ügyészi megrovást kaptak az elkövetők. A miskolci ügyben azonban még tart az eljárás.

FORRÁS: CINEMACITY.HU

Rettenetesen szégyellem, amit elkövettem. Most már tudom, ez milyen súlyos dolog, de akkor igazság szerint egy jópofa diákcsínynek tűnt. Bevallottam a rendőrségnek is, hogy valóban kivettük a dolgokat a szemétből, majd újrahasznosítottuk azokat. Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, egyszerűen hülye voltam, aminek vállalom minden következményét– tolmácsolta a beismerő vallomást tett egyik büfés szavait az ügyvédje, Lichy József.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2022.02.19. 22:28

    Ugyanilyen piti, pofátlan, sunyi módszert Miskolcon a 90-es években is tapasztalhattak a korcsolyázók az egyik büfénél.

  2. Névtelen
    2022.02.19. 22:46

    Anyátokat szarrágó banda!

  3. Névtelen
    2022.02.20. 19:24

    Ha a plázában eszel, ne akard megtudni sem az étel, sem a tányér eredetét. Ez nem az a hely…

  4. Névtelen
    2022.02.20. 19:24

    Elöblítették. Aha.

  5. Névtelen
    2022.02.21. 09:55

    A kis környezettudatosak…:)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük