KÁSLER KITÜNTETTE A MISKOLCI NŐT AKI GONDOLATI ÚTON TISZTÍTJA A SZENT KORONÁT
A szent koronára sok szenny rárakódott az évszázadok során, legalábbis ezt állítja Gyárfás Ágnes magyarságkutató, aki egy tanulmányában korábban azt írta gondolati úton is meg lehet tisztítani a korona auráját. A Miskolci Bölcsészegyesület vezetőjét szakmai munkájáért a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki Kásler Miklós a nemzeti ünnepen – írta meg a Telex.

Gyárfás Ágnes egy tanulmányban arról is írt őseink a kristályok erejének segítségével kommunikáltak és lófej formájú, hatalmas kristálytömbökbe táplálták be a kultúrkincseinket, arról is beszélt, hogyan kerültek a magyarok a földre.

– Az ember, akit ő az égben teremtett, megjelent a földön és leutazott a földre. Ezen a gigélen, ezen a zsélen, ezen a zselén a nők csónakszerű kál kicsi bárkákon jöttek, a férfiak pedig sárkány bárkákon.

Gyárfás Ágnes szerint a csillagközi átjáró, amelyen át őseink ideérkeztek, valójában egy székely kapu volt.

– A székely kapu ennek a mása, tehát az ég kapuján ereszkedtek le.

– A miskolci Bölcsész Egyesület honlapjáról kiderül, hogy pszichológiát, magyar lélekgyógyászatot és szakrális építészetet is lehet ott tanulni, igaz, 2008-ban 150 ezer forintra büntették őket, mert jogosulatlanul állítottak ki diplomákat és adományoztak díszdoktori címeket.

Egy másik kitüntetettel Juhász Györggyel fotózkodott Németh Szilárd. Juhász György a csepeli rendelő nyugalmazott igazgatója, őt korábban azért tiltotta el szakmájától fél évre a Magyar Orvosi Kamara, mert egy nem bizonyított hatású gyógyszert reklámozott, az orvos azzal védekezett, hogy nem állt üzleti kapcsolatban a céggel.

Kásler elmondta:

– Önök napjainknak a példaképei, az én lehetőségem az, hogy a magyar kormány nevében megköszönjem önöknek életük munkáját – ezt mondta a díj átadásakor a miniszter.

A tárca ma kérdésünkre azt közölte a kitüntetés adományozása előtt a szükséges részletességgel be kell mutatni a jelölt személy életútját, valamint az állami kitüntetés alapjául szolgáló érdemeket. Ez mind Juhász György András mindig Gyárfás Ágnes felterjesztésénél megtörtént, és őket érdemesnek ítélték meg.