Skip to content

Jött a mentő. Ellenzéki politikusok verekedtek össze Dobrev Klára fóruma előtt

 

Az Index szerint Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje (Pest megye 7. számú választókerülete) vasárnap összeverekedett Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével Dobrev Klára gyáli fórumán.

A lap úgy tudja, a verekedést szóváltás és köpködés előzte meg a régóta rossz viszonyt ápoló két ellenzéki politikus között.

Ezt követően Hegymegi István úgy fejbe verte az ellenzéki közös jelöltet, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Az Index emlékeztetett, Fricsovszky-Tóth Péter korábban azt jelezte, megválasztása esetén a Jobbik frakciójában szeretne politizálni.

Megkeresésünkre a DK sajtóosztálya közölte, az incidens nem Dobrev Klára fórumán, hanem fél órával előtte, mikor a DK EP-képviselője még nem volt a helyszínen. Hegymegi István ellen a párt hetekkel ezelőtt elindította a hivatalos kizárási eljárást, a folyamat végén kizárják a pártból. A párttagsága addig is fel van függesztve.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük