Skip to content

Zavartalan az orosz gáz szállítása Ukrajnán át Európába

Egyelőre nem sérült meg az orosz gázt Európa felé Ukrajnán át továbbító gázvezeték a harcokban, a hajnali csővezeték-robbanás ezek szerint egy regionális hálózatot érinthetett.

Háború Ukrajnában
„Különleges katonai művelet” végrehajtását rendelte el a kelet-ukrajnai Donyec-medencében Vlagyimir Putyin orosz államfő. Az orosz hadsereg minden oldalról támadást indított, Ukrajnában pánikhangulat alakult ki. Tudósítóink a helyszínről számolnak be a helyzetről.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Az orosz gáz tranzitja Európába Ukrajnán keresztül normálisan folytatódik, a csővezetéket nem rongálta meg semmilyen robbanás – közölte Ukrajna gázvezeték-üzemeltetője vasárnap.

Korábban a hvg.hu is írt arról, hogy ukrán tisztviselők szerint orosz csapatok robbantottak fel egy gázvezetéket az északkeleti Harkov régióban, de az nem volt világos, hogy az érintett szakasz egy tranzitvezeték vagy egy regionális hálózat része volt-e.

Vasárnap hajnalban egyébként arról is érkeztek hírek, hogy az oroszok felrobbantottak egy reptéri olajtározót a Kijevtől 40 kilométerre délre lévő Vaszilkiv településen.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük