Skip to content

Miskolc. Álnaiv városházi ötletek nyomában. Lyukó után egy újabb ékszerdoboz…

Miskolc. Álnaiv városházi ötletek nyomában. Lyukó után egy újabb ékszerdoboz…

A „Legyen a Tetemvár, Miskolc új ékszerdoboza” című pályázat is nyert forrást az első részvételi költségvetésből. A projektről Bitó-Balogh Zsanett beszélt a boon.hu-nak.

„A pályázatnak az a lényege, hogy szerettünk volna rávilágítani arra a tényre, hogy a Tetemváron lévő szeméthalmok, amik gyakorlatilag több méteresek, nem most kerültek oda” – mondta. Hozzátette: ez a probléma már több évtizedes.

„A legfontosabb célunk, hogy megmutassuk mindenkinek, a Tetemvár az adottságai miatt sokkal szebb is lehetne” – hangsúlyozta. Arra is kitért, hogy az emberek szerint sincs rendben, hogy ennyi szemét van ott.

Úgy véli, hogy nem olyan családok lakják azt a területet, akik szemetet halmoznának fel, így az ott lakók szenvednek a felgyülemlett illegális hulladéktól.

„Cselekedni szeretnénk, mert a célunk az, hogy a Tetemvár a város új ékszerdoboza legyen. Rendszeresen ötletlenük azon a csapatommal, hogy mit tudunk tenni a városrészért” – mutatott rá. Azt is elmondta, hogy a megnyert forrást a terület tisztítására fogják fordítani. boon.hu

Korábban írtuk

Pintér Lyukó egy Ékszerdoboz Sándor és Csöbör Katalin. Küldjél

Pintér Lyukó egy Ékszerdoboz Sándor és  Csöbör Katalin. Küldjél


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2023.02.06. 18:36

    Ugye a Tetemvár a pizzakirály körzete?

  2. Névtelen
    2023.02.12. 10:15

    Tetszik ez a vicc…
    „Kérdezik a környezetvédők Mózsi bácsit Deságon, hogy sehol a környéken nem látni egy darabka szemetet, mit csinál vele? Visszakérdez az öreg:
    – Mi az a szemét? Amit ember nem eszik, eszi az állat. Amit se’ ember, se’ állat, az jó a fődbe. Ami a fődbe nem jó, az jó a tűzre.
    Ami a tűzre se jó, azt elrakom, me’ jó lesz még valamire.”

  3. Névtelen
    2023.09.16. 19:03

    Miért van az, hogy ebben a városban úgy érzi magát az ember, mint valami fogyatékosok gyógypedagógiai elfekvője?

    • Névtelen
      2024.08.01. 02:43

      mert az is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük