Orosz Bernadett belépett az LMP-be. A nap
Orosz Bernadett belépett az LMP-be
2021-11-26“Nem tagadom, hogy nekem is párszor megfordult már a fejemben hasonló terv, de ha egyszer valamiért úgy döntök, hogy elköltözöm a hazámból, az csak azt követően történhet meg, hogy már minden tőlem telhetőt megtettem.”
Ezért úgy döntött, hogy a jövőben már nem mint civil, hanem mint politikus fog kiállni az áldozatokért és belép az LMP-be.Sokan hitüket veszítették már a politikában és eddig én is hangoztattam, hogy a közügy pártok felett álló specifikus probléma, így attól független kell, hogy legyen. Azonban úgy gondolom, hogy nem lehet függetlennek maradni attól, ahol a szükséges változást szeretnénk végre-valahára elérni, minden magyar ember érdekében, de különös tekintettel a jövő generációja számára.

Ezért úgy döntöttem, hogy csatlakozom az LMP – Magyarország Zöld Pártjához. Döntésem oka egyrészt az volt, hogy beláttam,magányos harcosként elértem a határaimat, másrészt az LMP a kezdetektől támogatott a jó szándékú, önzetlen törekvéseimben, harmadszor a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés szintén a szívügyem, társadalmi igazságossága, embersége, emberhez közelisége által.”