Gyűlölködő, ostoba, gőgös, és együttműködésre képtelen magyarok – csodák csodájára – Európa mélyszegény, nevetséges idiótái lettek. És most állnak, és nem értik.
Lássuk be, a világ egyik fontos igazsága az, hogy a magyarok Európa egyik legszegényebb népe, amelyiknek nincs pénze fogyasztani, és nincs pénzük semmire. Adott egy nép, amelyik 1989-90-ben ismét megkapta történelme egyik legnagyobb lehetőségét arra, hogy egy civilizált, kiszámítható, harmonikus, boldog, békés és jómódú ország legyen. Mind tudjuk, mit tettek a magyarok ehelyett:
– azonnal elloptak mindent az államtól, egymástól, cégektől, mindenhonnan. Egészen döbbenetes a sebesség, a mérték, és a hatékonyság. Annyira hatalmas társadalmi egyetértés alatt történt mindez, hogy a számla nélkül végzett munkától a pályázati okoskodáson át a “számlát veszek áfáért” mondatokig szabályos, évtizedes szállóigék születtek, amelyek a lopást valami jópofa, követendő, erkölcsileg teljesen kifogástalan tevékenységnek írták le, azauz lopni sikkes, fasza, sőt követendő dolog lett Magyarországon
– emellett a magyarok újra és újra becstelen, naplopó, szarházi tolvajokat választottak MINDEN politikai oldalon a maguk számára, mint követendő példa, mint országirányító felelős politikus. Emellett természetesen a gyűlöletre és félelemre leginkább játszó Fidesz és Orbán lett a legnagyobb győztes, hiszen a magyaroknak ugyanúgy semmi igénye jogrendre, mint demokráciára, mint becsületes, élhető környezetre.Így aztán a lusta, becstelen, gyűlölködő, ostoba, gőgös, és együttműködésre képtelen magyarok – csodák csodájára – Európa mélyszegény, nevetséges idiótái lettek. És most állnak, és nem értik.

Szétlopták, elhordták, tönkretették, leszarták, felgyújtották és elszórakozták az országukat, és most állnak meglepetten, hogy NAHÁT, semmink sem maradt.

Az lenne a csoda, ha maradt volna belőle bármi. Ilyen érdemtelen, ocsmány, visszataszító lusta, tolvaj népnek.