Jelenleg is rendőri intézkedés zajlik egy ottani családi háznál, ahol a hírek szerint robbanás történt. Úgy tudjuk, a belügyminiszter a helyszínre tart.

Cikkünk folyamatosan frissül

A közmédia hivatalosan meg nem erősített értesülése szerint egy esztergomi családi háznál történt intézkedés során meghalt egy rendőr.

A Híradóban az hangzott el, hogy egy Esztergom külterületén található házhoz nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság egy fenyegetőző bejelentés miatt.

A hírek szerint a fenyegető felrobbantott egy ismeretlen tárgyat, a helyszínen 6-7 ember – úgy tudni, járőrök – sérülhetett meg.

Nyolc óra után az M1 azzal egészítette ki a hírét, hogy az Komárom-Esztergom vármegyei ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt vizsgálatot indított az ügyben.

A rendőri intézkedés továbbra is zajlik.

Kollégáink a helyszínen vannak, jelentésük és a helyszínen készített felvételeik tanúsága szerint sok rendőr- és mentőautó van a helyszínen, a Terrorelhárítási Központ munkatársai is kivonultak:

Kollégáink úgy tudják, hogy Pintér Sándor belügyminiszter – aki a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése miatt egyébként is Esztergomban tartózkodik – a helyszínre tart.

Munkatársaink arról is beszámoltak, hogy nyolc óra körül több, sérültet szállító mentőautó hagyta el a helyszínt.