Skip to content

Intézkedés közben meghalt egy TEK-es Esztergomban

Intézkedés közben meghalt egy TEK-es Esztergomban

Robbanás történt, és egy TEK-es életét vesztette, több megsérült egy esztergomi családi háznál. A belügyminiszter és a TEK igazgatója a helyszínre érkezett.

Egy esztergomi családi háznál történt intézkedés során meghalt a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy munkatársa. Az első hírek arról szóltak, hogy egy rendőr vesztette életét.

Úgy tudni, az Esztergom külterületén található házhoz nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság egy fenyegetőző bejelentés miatt. A fenyegető ezután robbantott fel egy ismeretlen tárgyat, vélhetően egy gázpalackot, a helyszínen további 6-7 ember sérülhetett meg.

A sérültek információink szerint ugyancsak TEK-esek, hármuk sérülései súlyosak.

Úgy értesültünk, hogy az elkövető meghalt.

Az M1 Híradója szerint az ügyben

a Komárom-Esztergom vármegyei ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt vizsgálatot indított.

A hvg.hu kereste a Komárom-Esztergom megyei rendőrséget, ahonnan a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányítottak minket. Ott későbbre ígértek tájékoztatást.

Kollégáink a helyszínen vannak, jelentésük és az ott készített felvételeik tanúsága szerint sok rendőr- és mentőautó van a környéken. A rendőri intézkedés továbbra is zajlik, még most is érkeznek rendőrök, hogy biztosítsák a területet. A környéket több száz méteres körben lezárták.

© Túry Gergely


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük