Skip to content

Fiatalkorú török migráns fenyegette fegyverrel a magyar rendőröket

Fiatalkorú török migráns fenyegette fegyverrel a magyar rendőröket

A határkerítésen átmászva jutott be Magyarországra az ügyészség szerint.

Csoportosan, fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt nyomoznak egy fiatalkorú török állampolgár ellen – közölte Központi Nyomozó Főügyészség kedden.

Hétfőn reggel 9 óra körül észleltek a magyar rendőrök egy kisebb csoportot, akik Mórahalom közelében létrákkal másztak át Szerbiából a határkerítésen.

A fiatalkorú török migránsra és két társára a határkerítések közötti manőverúton csapott le két magyar határvadász és egy rendőr. A fiú ekkor vette elő a ruhájába rejtett pisztolyt, amit csőre töltött, és 1-2 méterről ráfogta az intézkedő rendőrökre.

A társai közül egy ismeretlen személyazonosságú férfi ekkor még a kerítés Szerb oldalán járt, ő a kerítésnek támasztott létráról fenyegette fegyverrel a magyar rendőröket.

A háromfős csoport így tudott visszamenekülni a magyar rendőrök elől Szerbiába.

Az eset során lövés nem dördült el, és senki nem sérült meg.

A török fiút aztán 11 órával később kapták el Magyarországon, amikor egy 23 fős migráns csoportot tartóztattak fel, és a tömegben az egyik korábban is intézkedő rendőr felismerte a fegyveres fiút.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, múlt héten csütörtökön gépfegyverekkel nyitottak tüzet ismeretlenek magyar és szerb rendőrökre Mórahalomnál, pénteken pedig gépfegyverrel őrködött egy embercsempész, amíg a migránsok beszöktek Röszkénél, erről videót is közölt a rendőrség.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.09.27. 15:37

    Nem lehet,hogy perfekt beszélt magyarul narancssárga fidelitaszos pólót viselt és Bakondy György a keresztapja ?
    Csak, hogy megdobja egy kicsit a migráns áradatról szóló híreket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük