Szijjártó KIREPÜLT BÉCSBE a 160 fős (!) honvédségi utasszállítóval…
Hadházy Ákos
Szijjártó KIREPÜLT BÉCSBE a 160 fős (!) honvédségi utasszállítóval, de ELŐTTE KIKÜLDTE A SAJÁT LUXUS MERCEDESÉT és azzal ment be a schwechati reptérről a városba. Az autó saját propaganda videójában láthatók, a repülőt pedig a reptéren fotózta le egy honfitársunk és a nyilvános adatbázisból is látható az útvonala.
A külügyminisztériumtól Bécs belvárosa 240 (!) km, villogó nélkül, 130-al is csak 2.5 óra. A repülő 30-40 percet repül, de oda ki is kell jutni, onnan be is kell menni a városba, így a luxus miniszter kb. egy órát spórolt oda és vissza is. De ez Önöknek alsó hangon 3-4 millióba került.
Persze ez aprópénz, pár fillér pl. a lélegeztetőgépes gigantikus, 300 milliárdos csaláshoz képest, de mégis sokat elmond arról, a fél diktatúra miniszterei mennyire elrugaszkodtak a valóságtól és mennyire lenézik saját népüket. Ez az elképesztő pénzszórás talán még elmehetett (nem ment el) akkor, amikor a nemzetközi kedvező gazdasági helyzetnek és az EU-s támogatásoknak köszönhetően úgy-ahogy eldöcögött a magyar gazdaság. De ma??? Ebben a gazdasági helyzetben???
Azt mondjuk megértem, hogy mivel Lázár szétbarmolt mindent, amit csak lehetett, nem vonattal ment…
Egyetlen pozitívum: úgy tűnik, Szijjártó stábja is érzi, hogy nincsen ez teljesen rendben. A bécsi kiruccanásról készült propaganda videó ugyanis mélyen hallgat a repcsizésről, csak az autókat mutatja, mintha végig azzal mentek volna.
Arról, hogy a csóró osztrák elnök hogyan utazik, itt írtam: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=843912877097008&id=100044349103240
A Szijjártó propaganda videó az előre küldött Mercivel itt: https://fb.watch/niHNV4DOlx/