Minden, ami flottamenedzsment: Next Auto

 

 

A Next Auto már több mint 20 éve meghatározó szereplője a magyarországi piacnak. Gépjárműpark-kezelési szolgáltatásai igen széleskörűek. A flottamenedzsment területén olyat kínálnak, amit érdemes megismerni.

 

A Next Auto már több mint 20 éve meghatározó szereplője a magyarországi piacnak. Egy olyan, márkafüggetlen flottakezeléssel, hosszú távú gépjármű bérlettel foglalkozó vállalkozásról van szó, amely a kezdetek óta (2002) abban hisz, hogy a minőségnek, költséghatékonyságnak és odafigyelésnek minden esetben teljesülnie kell. Meggyőződésük, hogy csak akkor lehet színvonalasan és költséghatékonyan működni, ha maximálisan odafigyelnek az ügyfelek igényeire és elvárásaira.

 

Flottamenedzsment

 

A Next Auto a flottamenedzsment területén is nagy tapasztalattal rendelkezik. Mint az a Next Auto oldalán olvasható, gépjárműpark-kezelési szolgáltatásaik igen széleskörűek. Lehetőség van bérleti konstrukcióra, rövid távú bérautó szolgáltatásra, de a cég a gépjármű beszerzésben is segít, mivel a valamennyi Magyarországon forgalmazott márka képviseletével kapcsolatban áll, így nemcsak az árajánlatkérés, adásvétel és átadás lebonyolításában, de a legkedvezőbb flotta kedvezmények elérésében is segítséget tud nyújtani.

 

De nem maradhat el a karbantartás és a szerviz sem. A Next Auto működésének ugyanis kulcsfontosságú része a karbantartási és szervizelési munkafolyamatok ellenőrzése és koordinálása. Ide tartozik egyebek között, hogy folyamatosan ellenőrzik a szervizek munkájának tartalmi és minőségi teljesítését. De tegyünk még egy lépést a gépjármű védelmi szolgáltatás felé, hiszen a biztosítók kötelezően előírják bizonyos esetekben a védelmi rendszert adott értékű gépjárművek esetében – amennyiben a bérlő igényli, a Next Auto erre is ad ajánlatot, és akár a beszerelést is leszervezi.

 

Ügyintézés, minden területen – Next Auto

 

Érdemes még szót ejteni a flottamenedzsment kapcsán az ügyintézésekről – ide értve a hatósági, a káresemény, illetve az  autópálya matrica ügyintézést. A Next Auto a káreseménnyel kapcsolatos teljes körű ügyintézést elvégzi, és a bérlőt érintő részletekről folyamatos tájékoztatást küld. Míg a hatósági ügyintézés esetén a cég a futamidő alatt a közlekedési szabályok megszegése esetén (szabálysértések, közigazgatási bírságok) intézkedik.

 

Mint az látható, a Next Auto a flottamenedzsment területén is színvonalas, költséghatékony és ügyfélbarát konstrukciót dolgozott ki.