Miskolc. Valami nincs rendben a világban. A mi világunkban. A MI TV-nkben. Ezek mennek

Spilman Nóra Ördög Tibor társaságában

💭 Valahogy a végsőkig vártam valami csodára. Az ember – önhibáján kívül – ezt még akkor is megteszi, ha tudja, nincs remény. Ezt a bejegyzést már korábban elkezdtem írni (jegyzeteltem, hogy ne felejtsek ki semmit). Azóta egy-két dolog módosult.
A lényeg azonban sajnos nem: valami nincs rendben a világban. A mi világunkban. A MI TV-nkben. Eleinte elkeseredve, de tisztelettudóan, az utóbbi időben viszont egyre hangosabban és dühösebben kerestük a válaszokat, vártuk a változást.
A változás elérkezett. Csak sajnos túl későn és túl kevés.
Már eddig is annyi remek szakembert, kollégát, barátot veszítettünk el. Az emberek többsége elmenekült. Elüldözték őket. Nem azért hagytak el minket, mert nem szerettek tévézni. Éppen azért, mert nagyonis szerettek.
Hogy mi jön most?
Gondolom nem nehéz kitalálni. Egy újabb fájdalmas búcsú. Bocsánat a néhány, még itt lévő kollégától, de azt gondolom ők is egyetértenek azzal, hogy a LEGJOBB operatőrünket veszítettük ma el. Nem túlzás, hogy a megye egyik legjobb operatőrét!
Dühös vagyok és szomorú. Keresem, keressük a felelősöket és mélységesen, őszintén szégyellem magam helyettük is.
Akik nem értik ezt a szakmát, fogalmuk sincs, mi történik, mi történt éppen a szemünk előtt.
Vannak visszafordíthatatlan károk, ez például egy ilyen a sok közül.
Tippi! Az egyik legkedvesebb kollégám, szövetségesem, barátom voltál a tv-nél. Igazi szakember, akire (a sok csípkelődés ellenére) őszintén felnézek. Remélem hamarosan újra együtt forgatunk majd.
Tali az esküvőn!
* nálunk eddig mindig az volt a szokás, hogy aki elment attól elköszöntünk, ajándékot adtunk neki. Tibi tőlünk ma semmit nem kapott. Annyira hihetetlenül bíztunk benne, hogy velünk marad, hogy meg sem fordult a fejünkben búcsúajándékot venni.