Skip to content

Használt telefonokat is árul a Telekom, az ígéret szerint olyanok, mint az újak

Belépett a használt mobilok piacára a Telekom, október 2-tól az új mobilok mellett már „A+ prémium” minősítésű felújított készülékek is vásárolhatók a szolgáltatótól.

A Magyar Telekom már ötödik éve a legnagyobb forgalmú mobiltelefon és -tablet értékesítő a magyar online kiskereskedelmi piacon, és most bővíti kínálatát: hétfőtől felújított készülékek is elérhetők webshopjában.

A Telekomnál elérhető használt készülékek a felújítást végző beszállítónál típustól függően, 56 műszaki teszten esnek át, majd ezt követően cserélik a hibás alkatrészeket, biztosítják az adatok törlését, a szoftverfrissítést és a fertőtlenítést. A kínálatba csak A+ prémium minősítést kapott telefonok kerülhetnek be.

A vállalat tájékoztatása szerint szinte új állapotú, csak minimális esztétikai hibával bíró, legalább 85 százalékos akkumulátorkapacitással rendelkező és töltővel, töltőkábellel ellátott készülékekről van szó.

[Új szlogent vezet be a Telekom, és mostantól nem használják magyarul]

A Telekomtól vásárolt felújított készülékekhez a vásárlást követő 1 évben a kellékszavatossági feltételek mentén nyújt segítséget a vállalat.

A felújított eszközök piacán itthon először a számítógépekkel foglalkozó Furbify tűnt fel jelentősebb szereplőként, utána majdnem napra pontosan egy éve a felújított mobilokkal kereskedő Rejoy.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.10.02. 18:20

    A Telecom hírdetésében mágikus telefonbeszélgetést is kínál. Gondolom, alig várta, hogy eljöjjön az ideje, világ-Magyarországának.

    • Névtelen
      2023.10.02. 20:37

      Illetve szerintük mágikus a szó, ellenben a neten lévő dolgok megmaradnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük