Skip to content

Bezzeg Debrecen. Rómába

Bezzeg Debrecen. Rómába

Járatokat indít Debrecen és Róma között a Wizz Air

A fapados légitársaság 2023. december 13-tól hetente 2 alkalommal repül majd a Fiumicino repülőtérre a kelet-magyarországi városból, Budapestről pedig Edinburgh helyett Glasgow-ba közlekedik november 14-től.

A járatok a menetrend szerint a szerdai és a pénteki napokon, W6 2723-as számmal 07:25-kor szállnak fel Debrecenből és 09:15-kor érkeznek meg Rómába, a visszaúton pedig 15:40-kor indulnak W6 2724-es számon és 17:25-kor szállnak le.

A légitársaság bejelentette azt is, hogy november 14-től a skóciai járatai Edinburgh helyett a légvonalban mintegy 70 kilométerre lévő Glasgow-ba repülnek majd Budapestről.

Fotó: AIRportal.hu


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.10.07. 14:37

    Igen bezzeg DEbrecen. Mert nekik fontos a repülőtér és fejlesztik. Miskolcnak meg nem fontos. Mert mondták „minek Miskolcra reptér nem kell az Miskolcnak mert csak úrisport a gazdagok hobbyrepülős sportja a repülés”. Ezzel a dilis felfogás miatt sajnos beépítették és elbontották hangárokat és a kifutópálya teljes hosszába ipari csarnok épült ezzel végleg befellegzett a miskolci repülőtérnek. Azért mondták gazdagok sportja, hogy a Kínai multi „maffia” kezére játszák át a reptér földterületét vagyis funkcióváltással ez gyakorlatilag egy velejéig aljas telekspekuláció volt. Még mielőtt túlságosan örülnénk de ott lesz majd Mezőkövesd-Klementina? Na igen ám csak, hogy de meddig? Valameddig mert ott is ipari park beépítést terveznek. Tehát Miskolcon vagy lesz új reptér mondjuk példának okáért Miskolc-Észak új északi autópálya M30 csomópont környékén vagy ha nem lesz végleg légi elérhetőség nélül maradunk. Itt csak ipari park fontos mert jajj szegény migránsnak kell ,hogy vendégmunkás legyen anód, katód és aksigyárakba. Migránsbehozó vendégmunkás csináló, simogató lett sajnos pártunk és „kúrmányunk”. Tudják Magyarországon anód, katód és aksigyárak lesznek jönnek ide pénzt keresni majd Afgán, Mongól, Szír gyütt ment migránsok akikből vendégmunkás lesz Jönnek is „meghívólevélre” megállíthatatlanul törnek előre migránsok akikből sajnos ha bejöttek vendégmunkást csinálnak és gőzerővel folyik majd mindenhol aksigyárak, katódgyárak ipari parkosítás. Ipari parkosítás helyett inkább hazazavarnák a titkos migránsokat akikből sajnos vendégmunkást csinálnak. Ki kéne őket toloncolni hazazavarni oda migránsokat ahonnan jöttek. Megmutatni nekik nem lehet csak úgy idejönni. De mi pátyolgatjuk simogatjuk őket még melóhelyet aksigyárakat és katódgyárakat is építünk nekik szállást is adva munkásszállót amiből migránsgettó lesz. Pedig azt ígérték amíg Orbán van hatalmon nem lesz migráns hát lett mert vendégmunkást csinálnak belőlük sajnos. Ez már országos jelenség kezd lenni.

    1
    1
  2. Névtelen
    2023.10.07. 21:04

    Már 1995-ben valamilyen maffia hatalom kezébe került a repülőtér és környéke. Egy szolnoki Humán cégnek dolgoztam, dossziékat hajtogattam, melyet egy férfi hozott minden hónapban és ő is vitte el valamennyi fizetségért. Utolsó hónapra ezer darab dossziét kaptam, amit egy hét alatt kellett összerakni, egy forintért darabját. Vártam, senki sem jött érte, azt felelték a repülőtéri csarnokban, hogy én vigyem el nekik a saját költségemre. Nagyon bánom, hogy megkértem egy ismerősömet, vigyük el az ezer darab dossziét, mert egy nagyon durva tag fogadott, s nem fizették ki a munkám árát sem. Felszámolták a Humán munkahelyet teljesen, még a helyüket sem találtam meg. Nem is tudtam,hogy ott közlekedtek repülők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük