Ezt a kötény hasú labancot nagyon leverte a Borsodi Klán vezetője

A Vendetta Fightnights egy profi szervezésű küzdősport gálasorozat. Október 7-én már harmincötödik alkalommal rendezték meg Bécsben, profi és amatőr meccsekkel. Ezen a Betyársereg képviseletében a Borsodi Klán vezetője, Matisz György is rész vett. Gyuri élete első hivatalos mérkőzését egyből sikeresen teljesítette.

Nem bíztuk a véletlenre sem az erőnlétet, sem a kondíciót. Öt hónapos kemény felkészülés előzte meg a gálát, Tamás János edző, valamint Barócsi Balázs és Zólyomi Norbert segédedzők szakmai és emberi támogatásával. Az ellenfelem, Sacha már némi rutinnal a háta mögött, profi edzővel készült, viszont nem néztem róla videókat, egy-két fotót küldtek csak át. Nekem mindegy volt a külseje, a győzelem-vereség mérlege, én mindenképppen elfogadtam a kihívást és győzni akartam.

 

 

Mi volt a legnehezebb a küzdelem során?

Ugye osztrák ellenfelem volt, Bécsben, a teljes közönség neki szurkolt. Ez mentálisan nagyon megnehezítette a dolgomat, de igyekeztem kizárni és a küzdelemre koncentrálni. A mozgásán, technikáján érződött a rutin. Az első menet végén azt éreztem, hogy kondiban jobban bírom, az ellenfelem viszont technikailag képzett volt, próbált több stílusból elérni. Kipécézte a bal lábamat és ráment, nem tudom, hogyan érzett rá, hogy sérülésem volt egy hónappal ezelőtt. Viszont jó volt a védekezésem, nehezen tudta átütni.https://betyarsereg.hu/becsi-kuzdosport-galan-diadalmaskodott-a-betyarsereg-harcosa/