Két zászlóvivője van a csoportnak, Vilcsek Ernő Jákfalva független polgármestere és…

Tisztelt szerkesztőség!

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy új politikai csoportosulásra, amely a facebookon szerveződött, ez év májusában, és ma már több, mint 26 ezer tagja van.
Ez, a Politikai Hontalanok Szövetsége.
Két zászlóvivője van a csoportnak, Vilcsek Ernő Jákfalva független polgármestere (képünkön)és Alpár György, Drávaszerdahely szintén független polgármestere.
Az ország sok pontján szereztek már találkozókat, beszélgetéseket. Legutóbb itt Sajószentpéteren volt egy nagyon jó hangulatú találkozó, (október 14-én 15 órakor) és ahol Vilcsek Ernő vett részt.
Problémája az a csoportnak, hogy mindenütt negligálják, agyonhallgatják, nem akarnak róluk tudomást venni. Most már a facebookon is szinte folyamatos tiltásban részesülnek. Nagyon úgy néz ki, hogy mind a „hatalomnak”, mind az „ellenzéknek” nagyon csípi a szemét a létezésük és folyamatos erősödésük, annak ellenére, hogy még soha, sehol egyetlen újságban, televízióban, vagy internetes hírportálon sem tudtak megjelenni. Egyedül a facebook van (még!), ezért szeretném, ha legalább ti felvennétek velük a kapcsolatot, és hírt adnátok a létezésükről, mert az ország lakosságának 99%-a nem is tudja, hogy egyáltalán léteznek.
Facebookos elérhetőségük:
Politikai Hontalanok Szövetsége | Facebook

Segítségeteket előre is megköszönve,
tisztelettel Buczkó László