Skip to content

Mindszenty-emlékérmet kapott a buzi zászlóról és LMBTQ-terroristákról deliráló plébános

Mindszenty-emlékérmet kapott a buzi zászlóról és LMBTQ-terroristákról deliráló plébános

Osztie Zoltánt arról is szokás ismerni, hogy rendszeresen misét mond Orbán Viktorért.

Mindszenty-emlékéremmel tüntették ki Osztie Zoltánt, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia plébánosát és a Szociális Testvérek Társaságát pénteken, Budapesten.

Osztie a hivatalos indoklás szerint „több mint négy évtizedes hűséges és odaadó lelkipásztori tevékenységéért, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánián és a közéletben végzett nemzetmegtartó, közösségteremtő, közösségépítő és keresztény ifjúságnevelő szolgálatáért, valamint Mindszenty József bíboros szellemi örökségének méltó ápolásáért” részesült a díjban.

444 kommentárja szerint „tagadhatatlan, hogy Osztie atya közéletileg nagyon aktív”, ennek illusztrálására pedig az alábbi példákat sorolták fel:

Emellett arról is híres Osztie Zoltán, hogy tavaly az Orbán Viktorért tartott miséjén azt mondta, „lehet jól is érteni azt, hogy diktátor”.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük