Hegedűs Andrea szerint korrupt a miskolci városvezetés

A DK-s politikus szerint Veres Pál egy buborékban él és nem látja Miskolc valódi problémáit, és azt is elmondta, hogy a városlakók szerint a polgármestert „lefizették”.

Veres Pál nem látja Miskolc valódi problémáit, mert egy buborékban él

– mondta hétfői sajtótájékoztatóján Hegedűs Andrea, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője, amelyet Erdei Sándor Zsolt momentumos önkormányzati képviselővel közösen tartott a „Miskolcról őszintén” programsorozat egyik bejárása során.

Hegedűs Andrea szerint nagyon fontos lenne Miskolcon az ellenzéki együttműködés, mert a város lakosai ezt várják el az ellenzéki pártoktól.

A jelenlegi polgármester, Veres Pál függetlennek mondja magát és azt hangoztatja, hogy Miskolcon minden rendben van és minden nagyon jó, mert ő nem látja a valóságot

– húzta alá a Gyurcsány párti képviselő. Arról is beszélt, hogy a polgármesterjelölti programjában leírtak azokra a problémákra kínálnak megoldást, amelyeket Veres Pál nem oldott meg az elmúlt években.

 

Hegedűs szerint korrupt a városvezetés

A politikus „korrupciómentes és átlátható városházát” ígért korábban.

A boon.hu megkérdezte,  hogy akkor korruptnak tartja a mostani városvezetést? „Amikor ezt a programpontot megfogalmaztam azért írtam le, mert az elmúlt években volt rá precedens” – válaszolta, azonban egy részletet sem osztott meg.

A program csak „foltokban” valósult meg

Ameddig Veres Pál elfogadta a Miskolci Egyetemet fenntartó kuratóriumba a tagságot és egy szép összeg ütötte a markát, addig ezt a városlakók úgy látják, hogy le van fizetve és nem ellenzéki jelölt

– mondta.

Azt is elmondta, hogy a 2019-es programnak csak „foltjai” valósultak meg.