Napi Soós szolgálatba helyezte magát. Lehet, hogy ő lesz a nagy Ő?

„A hamarosan távozni készülő Veres Pál polgármester és baloldali csapata újabb veszteséget okozhat Miskolcnak” – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Soós Attila, a miskolci Fidesz önkormányzati képviselője, Miskolc Megyei Jogú Város Pénzügyi Bizottságának elnöke. Rámutatott: a miskolci baloldali városvezetés szerves részét képező Demokratikus Koalíció számításai szerint 3 milliárdos veszteség érheti a várost.

„Miután a Modern Városok programban kapott, az előző városvezetéstől örökölt forrásokat saját belviszályaik és a négy éve tartó semmittevő városvezetés után nem tudták elkölteni, így fejlesztésektől esik el az egyébként is romokban heverő miskolci közösségi közlekedés, valamint a közbiztonság javítását célzó további beruházások maradhatnak el” – részletezte.

Történelmi lehetőségeket buktak el

Azt is elmondta, hogy szerintük politikai szégyen, hogy a mindenfajta szakmaiságot nélkülöző baloldal négy év alatt szinte egy saját beruházást vagy fejlesztést nem tudott végig vinni. Emlékeztetett: még a 2019-ben örökölt fejlesztési forrásokat sem tudták időben felhasználni Miskolc érdekében.